ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Хай живе 1 травня — Міжнародний день солідарності трудящих всіх країн!

    21 мая 2024 вторник
    17 переглядів

    Сьогодні в обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді міські комітети Комуністичної та Соціалістичної партій України, незважаючи на певний спротив з боку міської влади, провели на пл.Театральній мітинг, присвячений Міжнародному дню солідарності трудящих. У мітингу взяли також участь представники ветеранських та громадських організацій міста. Представники політичних партнерів КПУ і СПУ по парламентській коаліції —
    Партії Регіонів (обласна — О.Ледида, міська — В.Беляков) — на мітингу помічені не були.





    Перед учасниками мітингу виступили перші секретарі Ужгородських міських комітетів КПУ і СПУ Володимир Олексій і Сергій Слободянюк, Надія Бойчук (Комуністична партія робітників і селян України), член Ужгородського МК СПУ Аранка Цуга, робітник заводу "Джейбіл", член КПУ Едуард Ніколаєнко та ін. Зауваживши, що нинішній Першотравень затьмарений "помаранчевим путчем", вони заявили, що «не допустять диктатури, яка зараз народжується в надрах Секретаріату Президента».

    Виступаючі попередили, що антиконституційна гра Президента і його оточення може закінчитися розвалом економіки, розколом України і втратою національного суверенітету. Мітингувальники розкритикували «антиконституційний характер" указів Віктора Ющенка від 2 та 26 квітня 2007 року, наголосивши, що така політика Президента погіршує економічну ситуацію в державі, та одноголосно підтримали резолюцію, основна вимога якої - конституційним шляхом врегулювати штучно виниклу політичну кризу.

    Перший секретар Ужгородського міськкому Соціалістичної партії України Сергій Слободянюк (на фото вверху) зачитав адресоване присутнім вітання з нагоди Першотравня та свята Великої Перемоги лідера партії голови Верховної Ради України Олександра Мороза, в якому, зокрема говориться:

    "Щиро вітаю Вас з травневими святами - Днем міжнародної солідарності трудящих та Днем Перемоги!

    Те, чим займається сьогодні Соціалістична партія України — боротьба за розвиток економіки, створення нових робочих місць, підвищення соціальних стандартів життя — відповідає інтересам зайнятого роботою трудівника, ветерана війни та праці, кожної молодої людини.

    У ці весняні дні, коли ми святкуємо 62-гу річницю Великої Перемоги, низько вклоняюся ветеранам Великої Вітчизняної війни, партизанам і підпільникам, дітям війни, всім, хто пережив воєнне лихоліття, за ващ незабутній подвиг, любов до Батьківщини, до свого рідного краю.

    Нехай історичний день 9 травня зміцнить Вашу віру у справедливість, принесе в кожну оселю радість, добро і благополуччя. Запевняю, що соціалісти і надалі будуть захищати Ваші права, виховувати молодь на патріотичних традиціях старшого покоління."

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    хотелийти, нол там Слроболак, мне "афханцу" за падло. Знаю, что мою фразу удалють сразу

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вітаю з черговою перемогою!