ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мільйон гривень "загубили" інкасатори держбанку на Закарпатті!

    20 квітня 2024 субота
    99 переглядів
    На Закарпатті — містичне зникнення мільйона гривень

    Подія трапилась ще наприкінці минулого року, але про неї стало відомо лише зараз.

    За інформацією джерел «PMG.ua» в правоохоронних органах, в період між 23 та 27 грудня бригада інкасаторів «Ощадбанку» містичним шляхом втратила близько одного мільйона гривень.

    Вражає той факт, що про зникнення грошових коштів керівництво банку заявило не одразу, а лише за тиждень, скоріш за все, намагаючись врегулювати ситуацію самотужки, без звернення до правоохоронних органів.

    Інцидент, пов’язаний з втратою одного мільйона гривень, у мукачівському відділенні «Ощадбанку» відмовились коментувати посилаючись на те, що лише обласна філія фінустанови уповноважена підтвердити чи спростувати цю інформацію.

    Журналісту вдалось зв’язатись з керівником інкасаторської служби «Ощадбанку» Віталієм Вовканцем. Останній не підтвердив інформацію про втрату великої суми коштів. Однак він згадав, що схожий випадок був у закарпатському місті – Перечині.

    За словами речниці ГУ НП України в Закарпатські області Анни Дан, факт зникнення значної суми грошових коштів дійсно мав місце. Заява була зареєстрована в Мукачівському відділі поліції ГУ НП в Закарпатській області, але згодом за вказівкою обласної прокуратури передана до Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

    Як стверджують джерела, до складу бригади інкасаторів входила особа, яка раніше працювала в правоохоронних органах. І якщо Віталій Вовканець спростував причетність до бригади інкасаторів екс-працівника поліції, то Анна Дан підтвердила даний факт, заявивши, що один з підозрюваних дійсно раніше працював в Державній службі охорони.

    Особу, старшого групи інкасаторів, підозрювану у викраденні коштів, оголошено в розшук. За даним фактом проводиться розслідування за ч.5 ст.185 Кримінального кодексу України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору