ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Гандболісти "Карпати-УжНУ" не здобули "бронзи" чемпіонату України...

    12 мая 2024 воскресенье
    34 переглядів

    Вчора, 21 травня, в Ужгороді відбувся поєдинок плей-офф за бронзові нагороди чемпіонату України з гандболу у суперлізі, за які змагалися ужгородські «Карпати-УжНУ» та Ірпінська «Податкова академія». Матч закінчився з рахунком 25:24 на користь "Податкової академії". Отож бронзи "Карпатам" здобути не вдалося...

    Зі слів прес-аташе ГК "Карпати-УжНУ" Юрій Ляхович, травма головного гравця Вікторії Шклярук внесла корективи у хід матчу, а суддівство — внесло нервозність.

    Сезон офіційно закінчився, підсумував Юрій Ляхович, команда наразі готується до спартакіади у Херсоні, що відбудеться у кінці червня. Сьогодні ж "Карпати-УжНУ" зустрінеться із керівництвом.

    ***

    20-21 травня в Ужгородському спорткомплексі «Юність» проходили ігри за бронзові нагороди чемпіонату України з гандболу у суперлізі, за які змагалися ужгородські «Карпати» та Ірпінська «Податкова академія». Результат матчу 20 травня – 34:26 на користь Ужгорода.
    Чи дістанеться "Карпатам" "бронза" гандбольного чемпіонату України?
    "Карпати-УжНУ" (Ужгород) програли гандболісткам "Мunсіраl НС Roman Nеаmt" з Румунії — 20:28
    Ужгород: Гандболістки "Карпати-УжНУ" перемогли вдома клуб "AUT Tecton Wat Atzgersdorf" із Австрії в вийшли до 1/8 Кубку "Челендж-кап"
    Ужгородські "Карпати" обіграли київський "Спартак" — 34:25 (17:11)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору