ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті фінішувала першість гірського краю з гандболу "Дитячої ліги"

    11 мая 2024 суббота
    17 переглядів

    У закарпатському селищі Солотвино пройшов фінальний, 6-й тур першості області з гандболу "Дитячої ліги" серед юнаків 1992—1993 рр. н. У ній узяли участь 7 команд.Змагання проводилися за коловою системою. Вже до 6 туру був визначений фіналіст — це команда ДЮСШ "Берегово", яка навіть якщо 6 програла всі три зустрічі, залишилася б на першій позиції, оскільки набрала велику кількість очок у попередніх турах, та й у шостому не розслабилася — занесла в свій актив ще 2 перемоги і одну поразку.

    Тому боротьба точилася за 2 та 3 місця і була досить важкою — три команди: ДЮСШ "Нарцис" (м.Хуст), ДЮСШ "Великий Березний" та ДЮСШ "Перечин" набрали однакову кількість очок. Тож команда з Хуста лише за додатковими показниками (особистими зустрічами) вибилася на друге місце. Невідомо чому відмовилась грати у 6-му турі команда ДЮСШ "Перечин". У підсумку на 3 позицію вийшла ОДЮСШ "Великий Березний".

    Команда з Перечина завершила першість на 4 місці. П'ятою стала ДЮСШ "Солотвино", яка проявила характер і з сьомої сходинки перемістилася на п'яту. Шостою стала команда ОДЮСШ "Спартак" (Ужгородський р-н). На останньому місці фінішувала ДЮСШ "Карпати" з Драгова Хустського району.

    Команди були нагороджені кубками, медалями і грамотами від Обласного управління у справах молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації, пише газета "Ужгород".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору