ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Керманич Закарпатської "Батьківщини" запропонував ужгородській "Батьківщині" "абстрагуватися" від фракції БЮТу в Ужгородській міськраді

    14 мая 2024 вторник
    50 переглядів

    Як уже повідомляв "UA-Reporter.com", голова Закарпатської обласної організації партії "ВО "Батьківщина" Олександр Кеменяш закликав нове керівництво Ужгородської парторганізації дистанціюватися від діяльності фракції БЮТ в Ужгородській міськраді. Про це він сказав 6 липня на конференції Ужгородської міської організації партії, під час якої було обрано нове керівництво.

    Як повідомлялося, головою Ужгородської міської парторганізації "Батьківщини" став Василь Гнатків.

    Як повідомив прес-секретар обласної організації партії Іван Колодій, відповідно до порядку денного на конференції були розглянуті питання, зокрема, щодо ситуації в Ужгородській міській організації та її роботи на період виборчої кампанії. Також було обрано бюро організації, контрольно-ревізійну комісію.

    Стосовно першого питання доповіли голова Закарпатської облорганізації партії Олександр Кеменяш та заступник голови Андрій Сербайло. Вони наголосили на тому, що дотримуватися статуту партії та дисципліни — обов’язок усіх членів партії, хто цього робити не буде, тих виключатимуть з партійних лав, як це сталося з депутатами Ужгородської міської ради.

    ***

    2 червня в Ужгороді під час зборів депутатів місцевих рад усіх рівнів від БЮТ було ухвалено звернення до Юлії Тимошенко, в якому висловлено недовіру обласному керівництву блоку, звинувачено його у розколі організації і висунуто вимогу викреслити з виборчого списку до ВРУ прізвища керівників облорганізації «ВО «Батьківщина» Олександра Кеменяша та Андрія Сербайла.

    Ще раніше ряд депутатів-членів фракції БЮТ в Ужгородській міській раді було виключено з лав партії зокрема за участь у скандальному непрозорому голосуванні щодо земельних питань 6 квітня.
    Що це за "Таємні вечері" Ужгородського БЮТу під охороною "Тайфуна"?!?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору