ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Щадею ("Че Ґеварі") не дали покерувати Луценком, а тому він "саморозпустився". Через Омельченка

    15 мая 2024 среда
    46 переглядів

    7 серпня в Карпатському Інформаційному Агенстві відбулась прес-конференція представників так званого "закарпатського відділення Народної Самооборони".Самопроголошений керівник цієї структури Віктор Щадей ("Че Ґевара"), відомий своєю неврівноваженістю, заявив журналістам, що об"єднання Народної Самооборони в блок і, тим більше, в єдину партію з НСНУ є нечесним кроком з боку керівництва організації по відношенню до активістів та прихильників Самооборони.

    Мовляв, з самого початку створення організації лідери Самооборони наголошували, що НСНУ дискредитована корупційними скандалами і потрібно створити нову незаплямовану силу, щоб демократично налаштовані виборці мали за кого голосувати. А тепер виходить, що ця риторика була обманом і технологічним проектом, направленим на збільшення рейтингу Нашої України.

    Розуміючи, що в сучасних політичних реаліях всі рішення приймаються верхами, очолювана Щадеєм структура на знак протесту проти такої ситуації вирішила припинити свою діяльність. “Краще взагалі піти з політики, ніж бути маріонеткою у такому цинічному політичному фарсі” - сказав В.Щадей.

    На запитання журналістів, чому саме тепер прийнято таке несподіване рішення, він пояснив, що останньою краплею стало включення до списку по квоті Народної Самооборони колишнього мера Києва Олександра Омельченка і слова Луценка про те, що Омельченко дуже досвідчений керівник: “За такою логікою наступним номером у списку скоро стане Кучма – у того ще більший досвід державного керування”, інформує "Закарпаття online".

    Хто ж він, ужгородский «Че Гевара»?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Навіщо взагалі писати про таких дурнів? Ніякої структури Самооборони на Закарпатті не існувало. Просто ратушняківський прихвостень Щадей хотів без квитка вскочити в чужий поїзд, а його зсадили на першій же станції...