ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Сьогодні вночі на українсько-словацькому кордоні впіймали 10 китайців

    17 мая 2024 пятница
    36 переглядів

    10 нелегальних мігрантів із Китаю затримали сьогодні близько першої години ночі прикордонники застави "Новоселиця", що у Закарпатті.

    Нелегали, але — не китайці (фото з архіву).
    Нелегали, але — не китайці (фото з архіву).

    Прикордонний наряд, повертаючись на заставу з нічного патрулювання, почув підозрілі звуки, які долинали із-за загороджувального паркану. Присвітивши ліхтариком, „зелені кашкети” побачили групу іноземців, що сиділи просто на землі. Доставлені на заставу нелегали виявилися громадянами Китаю. 5 молодих чоловіків та 5 жінок були без документів, оскільки паспорти скоріше за все відібрали переправники.

    Наразі із затриманими працюють дізнавачі, які спробують встановити особи затриманих, провідників та весь маршрут їхнього руху.

    Слід зазначити, що українсько-словацька ділянка кордону продовжує залишатися найнапруженішою у плані протидії нелегальній міграції: за 8 місяців нинішнього року при спробі незаконно перетнути кордон тут було затримано 1444 із 2246 всіх затриманих на українських кордонах іноземців цієї категорії, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору