ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський БЮТ звинуватив БНУНС в істерії

    19 мая 2024 воскресенье
    33 переглядів

    Керівник фракції БЮТ в Закарпатській облраді Андрій Сербайло спростував інформацію, що вночі напередодні виборів у гуртожитках УжНУ проводили агітацію за БЮТ. Сьогодні, 30 вересня, таку заяву Андрій Сербайло зробив в Карпатському інформаційному агентстві.

    Бютівець також припустив, що оскільки у Блоку Тимошенко є шанси посісти «гарне місце», то починається істерія у представників інших сил. Андрій Сербайло також повідомив, що ніхто з керівництва обласного штабу БНУНС не володіє інформацією і не уповноважував нашоукраїнця В. Чубірка робити заяви про «нічну агітацію» БЮТу.

    "Є виборці, які підтримують Партію регіонів, але ж я не роблю з цього приводу істерії", — сказав А. Сербайло. Він також відмовився озвучувати прогнози щодо результатів, щоб «не вректи».

    ***

    Як уже повідомляв UA-Reporter.com, представники БНУНС свідомо не з’являються сьогодні на двох ужгородських дільницях, основна маса виборців яких – студенти Ужгородського національного університету. Про це сьогодні, 30 вересня, на прес-конференції у Карпатському інформаційному агентстві заявив керівник міського штабу БНУНС Володимир Чубірко.

    Щоб уникнути будь-яких претензій, нашоукраїнці взагалі не прийдуть на дільниці. Володимир Чубірко також повідомив, що «приглянути за процесом» попросили регіоналів і соціалістів.

    Раніше представники БЮТу звинувачували БНУНС у підкупі студентів. Своєю чергою В. Чубірко поділився інформацією, що вночі напередодні виборів у студентських гуртожитках «активно агітували бютівці».
    Закарпатські активісти БНУНС самі знімали свою рекламу з біл-бордів
    Закарпатські бютівці на виборах стануть справжніми Нострадамусами?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору