ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Встановлено особу вбивці працівника закарпатського КПП "Тиса" — племінника голови Конституційного суду України

    17 мая 2024 пятница
    44 переглядів

    Як повідомляв "UA-Reporter.com", на Закарпатті трапилася резонансна кримінальна пригода: злочинці позбавили життя відомого митника, працівника митного поста "Тиса", що на українсько-угорському кордоні.

    Нагадаємо, що близько 23-ї години в суботу, 6 жовтня, у приймальне відділення обласної лікарні Ужгорода каретою швидкої допомоги було доставлено з проникаючими ножовими пораненнями людину, котру знайшли на узбіччі дороги неподалік іномарки “Мазда”, між селами Концово-Холмок Ужгородського району. Потерпілим виявився відомий у митних колах 40-річний Ярослав Стрижак, начальник одного з відділів митного поста “Тиса”, житель Ужгорода і племінник діючого голови конституційного суду України Андрія Стрижака.

    На жаль, незважаючи на зусилля медиків, потерпілий, у якого були ножові поранення голови, грудної клітки, черевної порожнини та інших органів, невдовзі помер.

    Хто ж позбавив життя ужгородця? На пошуки убивць були орієнтовані усі міськрайвідділи області. І невдовзі міліція вийшла на слід злочинців.

    За словами начальника УМВС України в Закарпатській області генерал-майора Віктора Чепака, у вбивстві Ярослава обгрунтовано підозрюються двоє молодих людей, жителів області. Особу одного з них вже встановлено, іншого спільника наразі ще шукає міліція. Мотиви жорстокого убивства повинно встановити слідство. Порушено кримінальну справу за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень зі смертельними наслідками. З місця події вилучено знаряддя убивства — кухонний ніж із залишками крові. Під час розтину тіла встановлено, що смерть потерпілого наступила внаслідок шоку, масивного зовнішнього та внутрішнього крововиливу, проникаючих ножових поранень грудної клітки, живота, обох верхніх кінцівок та голови, повідомляє ЦГЗ у Закарпатській області—"Відомості міліції".
    Ужгород: Перед смертью племянник председателя Конституционного суда Украины Ярослав Стрижак назвал одного из своих убийц

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору