ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатською Тисою знову пливуть цигарки. І знову — контрабандні!

    29 мая 2024 среда
    49 переглядів

    2 короби, обмотані поліетиленовою плівкою, виловив вчора ввечері в річці Тиса наряд прикордонної застави "Ділове", що у Закарпатській області.

    Як з’ясувалося, в такий спосіб у контрабандне плавання були відправлені тютюнові вироби. Людей біля виявлених коробів з цигарками з українського боку правоохоронці не знайшли. Співробітники Держприкордонслужби поінформували про „улов” своїх румунських колег, які на своєму березі затримали трьох чоловіків, які, мабуть, саме очікували на пливучу посилку.

    Крім того, за добу співробітники Державної прикордонної служби виявили 6 схованок, у яких незаконно перевозили дрібні партії цигарок в автомобілях, поїздах „Київ - Варшава” та „Київ-Вроцлав” та навіть у баржі, яка з Ізмаїльського порту відправлялася до Австрії. У цих випадках з майже 1900 пачками контрабандних цигарок були затримані 3 транспортних засоби з обладнаними тайниками: автомобілі Фіат, Мазда та мікроавтобус Мерседес. Загальна сума контрабандних цигарок, виявлених українськими прикордонниками з січня по жовтень цього року, становить понад 3,77 мільйона пачок, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору