ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті семикласник ...згвалтував другокласницю!

    16 мая 2024 четверг
    58 переглядів

    Щось недобре коїться з нашими дітьми. Чи то фільмів, інтернетівського "порнокіно" надивилися, а чи батьки погано виховують, проте інколи чада коять таке, що й фільмів жахів не треба...

    Нещодавно преса, в тому числі й центральна, повідомляла про резонансний випадок на закарпатській Міжгірщині, де старші хлопці згвалтували молодшого школяра, а “процес” знімали на мобільне відео. Не встигла ще ця справа пройти через суд, як Міжгірщина знову “відзначилася”...

    ...5 листопада у Міжгірський райвідділ міліції звернулася із заявою жителька одного з сіл. Мати поскаржилася, що над її семирічною донькою вчинено наругу. Як розповіли нашій газеті у райвідділі міліції, дитину перестрів на польовій дорозі у присілку учень-семикласник місцевої школи. Дівчинка поверталася зі школи, а хлопчина йшов грати у футбол. Сам він походить хоча й із небагатої, але цілком нормальної сім’ї, раніше в поле зору працівників міліції не потрапляв, учиться в школі посередньо. І от тепер...

    Спершу хлопець заговорив із дівчинкою, запропонував зайти на галявину: мовляв, щось тобі покажу. Далі наказав роздягатися, а коли дитина стала опиратися, застосував фізичну силу. Задовольнивши хіть, гвалтівник закурив, а недопалок цигарки... став гасити об тіло своєї заляканої жертви. Далі пішов собі ганяти з друзями м’яча. Дівчинка ж спершу нічого не говорила мамі, однак та помітила синці на тілі доньки, і звернула увагу, що та якась злякана. Стала допитуватися, що й до чого, а коли роздягнула й помітила кров на трусиках, то все зрозуміла... Дівча все розповіло, й мати пішла у міліцію. Потерпілу поклали в лікарню, а юним гвалтівником зайнялася міліція. На запитання слідчих, чому вчинив так, підліток, розплакавшись, відповів, що хотів попробувати, як “це” робиться... Але змовчав на запитання, де такого надивився. Наразі тривають слідчі дії.

    Ще одна аналогічна мерзенна історія трапилася цього місяця на Берегівщині. Зі слів 31-річної жительки села Балажер, 18-річний берегівський хлопець, скориставшись відсутністю батьків, згвалтував її 11-річну доньку. Підозрюваного доставили для з’ясування обставин у Берегівський райвідділ міліції.

    Наприкінці жовтня на автошляху між селами Худльово та Чертеж Ужгородського району 31-річний житель Середнього, завдавши тілесні ушкодження 16-річній учениці Худлівської школи, згвалтував її. Його затримала міліція після заяви матері потерпілої.

    А 19-річна жителька Міжгір’я заявила в міліцію про те, що її, затягнувши у підвальне приміщення колишньої заготконтори на вул.Гагаріна в Міжгір’ї, згвалтували п’ятеро молодих хлопців. За скоєння цього злочину затримано двох похітливців віком 24 та 23 роки, розшук їхніх спільників триває.

    Володимир ПАВЛЮХ, ЦЗГ УМВС України в Закарпатській області
    Закарпаття: 19-річну студентку згвалтували на сходах підвалу однієї із шкіл Ужгорода!
    Двоє закарпатців за пограбунки і згвалтування засуджені до тривалих термінів ув’язнення
    Травень на Закарпатті розпочався із згвалтування, а закінчився двома "сімейними" вбивствами...
    На Закарпатті затримали збоченця, який намагався згвалтувати ...6-річну дитину-інваліда!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну що ж - типова ситуація для диявольського 21 століття, яке кишить всілякою чортівнею як на книжкових полицях, так і в телеефірах чи інтернет-сторінках.А вина батьків. як на мене, тільки в одному: у браці часу на виховання сина.Адже стандартна ситуація в родині, коли батьки бачать свою дитину кілька годин вранці і увечері, залишаючи хлопця на виховання школі і вулиці.Споживацька гонка батьків залишає обмаль часу на духовну їжу!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Духовну їжу... яка дурня. Зараз є Internet та телебачення, що призводить до миттєвого поширення інформації про ті чи інші події. Причому в деталях. За часів СРСР такі випадки були непоодинокі, і якщо кожен покопається в пам*яті, то згадає. Тільки новина НЕ розходилася далі села, максимум району. А зараз доступ до неї мають всі.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    я сама навчалася в міжгірї,і хочу сказати що там проживають не хлопці а звірі які тягнуться за кожною юбкою,а міліція дивиться в бік.дівчата не мовчіть,цих скотів давно пора провчити

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    для Анонім
    Никто не спорит что интернет намного облегчает жизнь.НО!Не надо забывать что детям он нафиг не нужен!На сегодняшний день, дети даже рефераты писать не умеют.Всё с интернета скачивают, да и информацию они берут оттуда не такую как им по годам надо.
    У детей отобрали детство.И виноваты не только родители, но и учителя и ситуация в стране.Я в детстве родителей тоже видела только утром и вечером, но не из-за того что они всегда были на работе, а из-за того что Я постоянно была занята.Школа - музыкальная шк. - теннис - аэробика.А летом детский лагерь.А сейчас?Это в обл.центре может и есть куда ребёнка отдать на кружок, а в райцентрах нету!
    Сегодня дети растут аморальными.Их как родители, так и учителя морали не учат, а интернет только повышает аморальность.
    всё выше написанное мной - ИМХО.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Як виховуєш, те і маєш. До чого тут інтернет? Не дай гроші на інтернет клуб, відключи доступ до інтернету дома. Методів десятки. Однак без виховання родиною результату не буде. У нас ментальність така. У всіх бідах винен хтось інший. Тому не вихована дитина - це проблема школи, держави, всегалактичного світового розуму, тільки не батьків.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ратушняк проклят http://bogakara.narod.ru

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я согласна что виноваты родители. Значит с сыном на эту тему никогда не говорили.А иначе подобного он не сотворил бы.Да и сын дебил попробовать решил,мозги на прочь отсутствуют хоть и не маленький,мерзавец.Я думаю в школах давно пора говорить об этой ситуации .Захожу на сайт постоянно и время от времени насилие в КАРПАТАХ продолжается.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Во всем виноваты родители, как говориться что посееш - то и ......