ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На закарпатському КПП "Тиса" затримано одну з найбільших у нинішньому році партій тютюнової контрабанди

    18 мая 2024 суббота
    57 переглядів

    Велику партію контрабандних цигарок затримали сьогодні вранці прикордонники у пункті пропуску «Тиса» на україно-угорському кордоні.
    Виходячи з аналізу ризиків, старший зміни прикордонних нарядів прийняв рішення провести поглиблений огляд вантажного автомобіля «Вольво», що за документами віз транзитом через пункт пропуску в Угорщину дерев’яні та картонні заготовки до ящиків.

    Отримувачем товару значилася одна з угорських фірм, а відправником – підприємство Києва. Такий «солідний» вантаж, природно, насторожив прикордонника, а тому автомобіль, опломбований на Київській регіональній митниці, було направлено у спеціальний бокс, де разом зі співробітниками митниці здійснено перевірку. Як з’ясувалося через декілька хвилин, тривога не була марною: насправді дошки та картон лише прикривали справжній вантаж, слугуючи оболонкою для ящиків з тютюновими виробами. Усього на даний час оглядова група нарахувала 288 ящиків із цигарками «Прилуки» по 500 пачок у кожному. Огляд триває.

    Слід зазначити, що це далеко не перший у нинішньому році випадок затримання великих партій тютюнової контрабанди у пункті пропуску «Тиса». Так, 3 лютого у вантажівці «Мерседес» спільним прикордонно-митним нарядом було виявлено 179 тисяч пачок сигарет українського виробництва, які везли під виглядом дипломатичної пошти, а 20 травня прикордонники вилучили 162,5 тисяч пачок аналогічного товару, замаскованого пиломатеріалами. Усього ж з початку 2007 року співробітники Державної прикордонної служби самостійно та у взаємодії з іншими органами вилучили на україно-угорському кордоні близько 800 тисяч контрабандних тютюнових виробів, що у понад два з половиною рази більше ніж за аналогічний період минулого року, повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.
    З початку року Чопська митниця перерахувала до Держбюджету 504 мільйони гривень
    Про особливості Шенгенського візового режиму для жителів Закарпаття — з точки зору Угорщини та Словаччини
    Закарпатські прикордонники ліквідували контрабандний тютюновий канал до сусідньої Угорщину, який "розмістився" на дамбі річки Тиса
    Закарпаття: Прикордонники Мукачівського загону виявили партію контрабандного тютюну, яку переміщували в бік Угорщини

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору