ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У листопаді через куріння у ліжку загинули 6 мешканців Закарпаття

    05 мая 2024 воскресенье
    63 переглядів

    Вчора, 27 листопада, близько 09:00 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили про загорання в одному із житлових будинків Ужгорода, що на вулиці Антонівська. Внаслідок пожежі загинув 44-річний син власниці помешкання.

    Зі слів сусідки, вона прокинулася рано-вранці від запаху їдкого диму. Згодом зрозуміла, що горілим тягне із сусіднього помешкання. Не гаючи часу, жінка почала гримати у двері, які згодом відкрила 69-річна власниця. Вони разом поспішили у кімнату сина, адже саме звідти виривався ядучий дим.

    На жаль, потерпілий вже не подавав жодних ознак життя. Перенісши тіло на диван, жінки разом з іншими сусідами загасили й осередок пожежі – зітліле ліжко.

    Причиною пожежі став недопалок, який чоловік закурив перед сном у ліжку.

    Коментуючи ситуацію, щодо причин вогняних трагедій в холодну пору року, начальник головного управління МНС України в Закарпатській області Іван Гецянин, наголосив, що саме цигарка у ліжку напередодні сну стає домінуючою серед причиною пожеж з фатальними наслідками.

    Цьому підтвердження й сумна статистика. Так, за 27 листопадових днів із 13 загиблих на пожежах, через паління у ліжку загинуло шестеро людей, фактично майже кожний другий, повідомили в Центрі пропаганди ГУ МНС України в Закарпатській області.
    Внаслідок пожежі у закарпатському Ракошині згоріла літня людина
    Пожежу в приватному пансіонаті закарпатського села Поляна гасили вісім годин
    Вогонь наніс збитків дачі Йожефа Сабо на Закарпатті майже на 1 млн. доларів
    Літня закарпатка загинула ...у пошуках тепла!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору