ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатському Берегові в колодязі втопилася 75-річна жінка

    18 мая 2024 суббота
    50 переглядів

    Днями через нез’ясовані обставини у колодязі на власному обійсті знайшли тіло 75-річної мешканки закарпатського міста Берегова. Про все, що сталося, в районний відділ міліції, а згодом й в оперативно-рятувальну службу повідомили родичі загиблої, які розпочали її пошуки. Зі слів людей стало відомо, що першою, хто забив на сполох була онука 75-річної Ганни, яка мешкала разом з нею. Прийшовши близько четвертої години по обіді додому, дівчина зайшла в будинок, проте бабусі ніде не було. Почекавши якийсь час, юнка зателефонувала й розповіла про це родичам, котрі негайно приїхали до будинку та розпочали пошуки. Спочатку оглянули обійстя, згодом поїхали в місцеву лікарню. Однак, марно.

    Відтак, вирішили звернутися до правоохоронних органів. Працівники міліції, які приїхали на виклик, під час повторного обстеження подвір’я, знайшли жінку в колодязі біля хати.

    Для вилучення тіла до місця виклику прибули працівники СДПЧ-12 м. Берегово, які за допомогою рятувальної мотузки спустилися в колодязь та підняли тіло загиблої на поверхню.

    Обставини цього прикрого випадку з’ясовують правоохоронні органи, повідомили в Центрі пропаганди Головного управління МНС України в Закарпатській області.
    На Закарпатье обнаружен чудо-колодец

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору