ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Міжнародна консалтингова організація "GCO" сприятиме залученню інвестицій на Закарпаття

    02 июня 2024 воскресенье
    41 переглядів

    6 грудня заступник голови облдержадміністрації Володимир Гоблик, начальник головного управління з питань європейської інтеграції, зовнішньоекономічних зв’язків та туризму Ернест Нусер та генеральний директор Закарпатського агентства із залучення інвестицій та господарського розвитку територій Володимир Приходько зустрілися із представниками організації “Government Consulting Organization” – виконавчим директором Оле Сунднеса, адміністративним менеджером Ісаван Сунднес та регіональним представником організації в країнах СНД та Європи Дмитром Груздовим.

    Основним напрямом діяльності GCO є сприяння органам державної влади та місцевого самоврядування у залученні іноземних інвестицій. Організація має позитивний досвід співпраці із центральними та регіональними урядами Королівства Норвегія, Таїланду та Шотландії.

    Учасникам зустрічі було презентовано Регіональну стратегію розвитку Закарпатської області до 2015 року та ознайомлено з планами обласної влади щодо інвестиційного розвитку краю.

    В свою чергу Оле Сунднес відзначив, що Закарпатська область має колосальний потенціал для залучення інвестицій. І запропонував свою допомогу в реалізації пріоритетних бізнес-проектів. Допомога полягатиме у розробці дизайнів проектів, залученні інвесторів та загальному координуванні. На думку іноземного гостя, пріоритетним для Закарпаття є розвиток туристично-рекреаційної галузі, перспективними також є проекти розвитку гідро- та вітрових електростанцій, повідомили в управлінні інформації та зв’язків

    із громадськістю Закарпатської облдержадміністрації.

    Віктор Погорєлов: "Стратегічні "мрії" Закарпаття уже в новому році матимуть реальні інвестиційні проекти"
    Чи перепаде щось Закарпаттю із 22 "євроукраїнських" мільйонів євро?
    У гірських районах Закарпаття активно розбудовуються курортні території
    Хоча з 90 цільових програм на Закарпатті туризму стосуються лише 3, експерти все ж переконані, що гірський край України таки стане маленькою Швейцарією

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору