ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На призначення закарпатця Ігоря Кріля головою Львівської ОДА вже навіть був готовий Указ Президента, але Кріль відмовився

    19 мая 2024 воскресенье
    24 переглядів

    "Наскільки мені відомо, то на призначення Ігоря Кріля головою Львівської обласної держадміністрації був підготовлений навіть Указ Президента. Однак Кріль відмовився у зв’язку з тим, що він не підписував угоду про створення демократичної коаліції, а можливо, ще з якихось інших міркувань", — розповів сьогодні, 11 грудня, у коментарі народний депутат України, член БЮТу Іван Денькович.

    Ігор КРІЛЬ.
    Ігор КРІЛЬ.

    На думку народного депутата, однопартійці Ігоря Кріля на Львівщині та загалом весь регіон не сприйняв би його на посаді голови ЛОДА.

    Щодо туго, чи відбудеться все-таки зміна керівника обласної держадміністрації, то Іван Денькович відповів: «Петро Олійник, яких би він там заходів не вживав, я думаю, вийде з лікарняного і йому доведеться йти у відставку»

    Водночас нардеп зауважив, що майбутню кандидатуру на голову Львівської ОДА обов’язково потрібно погоджувати з коаліцією. «Є люди і серед БЮТу, і серед НСНУ. Головне, щоб ця людина могла, дійсно, консолідувати всі політичні сили і, щоб були хоча б мінімальні зрушення в економіці та господарці області», — зазначив Іван Денькович.

    ***

    Як стало ЗІКу відомо із джерел у Секретаріаті Президента України, у Львівській області таки буде призначено нового голову обласної держадміністрації. Замість Петра Олійника цю посаду обійме екс-червоноградець, народний депутат України від НСНУ Ігор Кріль, котрий тісно пов’язаний із керівником Секретаріату Президента Віктором Балогою.

    Цю інформацію наразі не підтверджують ні в Головній службі регіональної політики Секретаріату Президента, ні в приймальні заступника глави Секретаріату Президента Романа Безсмертного.
    Народний депутат від Закарпаття Ігор Кріль не чув про те, що його хочуть призначити "губернатором" Львівщини
    Ігор КРІЛЬ: "Я проти дерибану посад!"
    Ігор Кріль: "Наша Україна" перетворюється на філію БЮТ"

    Ігор Кріль: "Я угоду про коаліцію з БЮТ не підписав і підписувати не буду"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Галич дав, галич і забрав...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ...Скатертю дорога !!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сучара галичанська!