ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська Іршавщина три дні була "столицею" молодих соціалістів України

    29 апреля 2024 понедельник
    51 переглядів

    Три незабутніх дні на Закарпатті провели лідери Всеукраїнської молодіжної організації "Спілка молодих соціалістів". З 20 по 22 грудня село Осій Іршавського району приймало представників з усієї України. Всі секретарі ЦК СМС разом з головами обласних організацій та головами міських та районних організацій ЗОО СМС підбивали підсумки роботи СМС за рік та планували роботу на майбутнє.

    Після літнього табору СМС на Одещині, де за липень навчалося і відпочивало 300 молодих соціалістів, відвідини Закарпаття фактично стали зимовим табором СМС. Адже і тут, п’ятдесят п’ять активістів не лише працювали, але й відвідали чимало цікавих місць і познайомилися з нашим краєм.

    Так, на наступний після приїзду день, СМСці відвідали оленячу ферму в селі Іза Хустського району та страусину у місті Хуст. По дорозі звідти молоді соціалісти спільно з першим секретарем ЗОК СПУ Іваном Свистаком вшанували героїв Карпатської України на Красному Полі, поклавши квіти до меморіалу.

    Того ж дня молоді соціалісти відправилися до Берегова. Тут група розділилася на дві. Перша вирушила привітати з наступаючими новорічними святами вихованців Берегівської спеціалізованої школи-інтернат. Всі її вихованці отримали смачні подарунки та разом з СМС повеселилися і поспівали. А друга група відвідала термальні басейни.

    Наступного дня актив СМС дізнався як працювали закарпатські ковалі триста років тому. Завітавши до Лисичева, молодь відвідала єдину в Україні водяну кузню Гамора, унікальну пам’ятку ковальської справи, яка була збудована у ХІХ століття.

    Всі учасники заходу залишилися задоволеними і сповненими вражень. Дехто зізнався, що не чекав такої гостинності, насиченості програми та нового відкритого для себе. ЦК СМС відзначило високий рівень організації заходу, яку виконували обком СМС спільно з Іршавською СМС. Особисто було відзначено роботу голови Іршавської РО СМС Олександра Дешка та керівника депутатської групи СПУ в Іршавській міській раді Олега Козенюка.

    Закриваючи табір, голова ВМГО СМС Денис Волошин зазначив, що зимовий табір вкотре засвідчив, що молоді соціалісти вміють не лише працювати, але й відпочивати. Голова ЗОО СМС Василь Граб, в свою чергу, сказав: "Для нас велика честь першими організовувати зимовий табір та приймати представників з усієї України. А ще тішить те, що красу Закарпаття та його гостинність оцінили всі наші колеги".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Що, молодих Павликів Морозових готуєте. Мороз - шкура продажна. А його щенки - підери!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Придурок, который подписался моей фамилией! Догадываюсь - кто это. Шкура продажная - это ты.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Во всем виноват Коробко

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Подтверждаю, Хорьков не мог написать плохо про Мороза. Он сам "отмороженный", не смотря на то, что денег СПУ (Союз Пидеров Украины)ему больше не платят. Просто Хорьков больше не нужен социалистам, не воспринимают эту проститутку "афганцы".Короче - отморозок он и есть отморозок.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Методика виховання юних соціалістів правильна. Спочатку їх повезли на страусину ферму, щоб навчити їх вчасно зїзжати з теми. Потім на оленячу - щоб бачили, як їм жони будуть роги наставляти, якщо не перестануть єрундою страждати.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Таки да. Што б я так жил! Но если да - то я "за"!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Будьоному. Якщо афганці це- підор слобода, то це вірно. До речі афганці викинули цьго підора з своїх лав, і це мудре рішення.