ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: У переддень засідання Закарпатської облради її Президія таки узгодила проект порядку денного сесії

    02 июня 2024 воскресенье
    50 переглядів

    Сьогодні, 11 січня ц.р., в Ужгороді в переддень пленарного засідання 14 сесії Закарпатської облради 5-го скликання під головуванням Михайла Кічковського згідно з регламентом її роботи відбулось засідання президії обласної ради.

    У ньому взяли участь заступники голови облради Михайло Мартин та Василь Брензович, перший заступник голови ОДА, депутат облради Іван Балога, керівники відповідних управлінь ОДА.

    Члени президії, а це – голови постійних депутатських комісій облради – Федір Харута, Василь Лінтур, Елемир Кевсегі, Іван Йовбак, Мирослава Каламуняк, Віктор Трикур, Антон Зелінський, Василь Русин, Орест Туркевич, а також представники депутатських фракцій уважно розглянули порядок денний сесії та активно, по діловому, зі щирим уболіванням за забезпечення життєдіяльності краю обговорили депутатські пропозиції і зауваження, висловлені на вчорашньому спільному засіданні постійних комісій.

    На запитання членів президії – Івана Балоги, Василя Лінтура, Мирослави Каламуняк, Андрія Сербайла, Василя Русина та Елемира Кевсегі, відповідали керівники управлінь ОДА – Віктор Погорєлов, Василь Цебрик, Петро Лазар, Юрій Глеба та начальник Служби автодоріг України в Закарпатській області Василь Маркович.

    Після ретельного вивчення пропозицій та їх обговорення, запропоновані проекти рішень президія облради рекомендувала до розгляду на пленарному засіданні 14 сесії облради та узгодила проект її порядку денного і регламент роботи пленарного засідання.

    Анна РОМАНЕНЧУК, сайт Закарпатської обласної ради
    Чергова сесія Закарпатської облради прийматиме крайовий бюджет на 2008 рік. Питання про обласний прапор у порядку денному немає!
    Ужгород: Питання прапору Закарпатської області набуло такого політичного напруження, що крайові депутати побоялися його розглядати
    Затвердження прапору Закарпатської області перенесено на невизначений термін
    Закарпатська обласна рада переживає почуття Верховної Ради початку 90-х: депутати обирають прапор гірського краю

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ратушняк проклят http://bogakara.narod.ru