ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У столиці України безпекаші "накрили" злочинне угрупування, що займалося переправленням нелегалів через Закарпаття в Західну Європу

    01 июня 2024 суббота
    43 переглядів

    Управлінням СБ України в м. Києві присічена діяльність організованого злочинного угрупування, яке займалося незаконним переправленням через державний кордон України громадян Бангладеш і Індії в країни Західної Європи.

    Як повідомили в прес-центрі УСБУ в м. Києві, в одній з двокімнатних квартир у будинку на Лісовому масиві в Деснянському районі Києва, яка використовувалася як перевалочний пункт для нелегалів, затримано 10 мігрантів і двох громадянок України.

    З'ясувалося, що киянки - 21-річна «Т.» і 29-річна «П.» за попередньою змовою з 21-річним іноземцем «Ч.» - забезпечували вихідцям з Бангладеш і Індії незаконне перебування на території України: займаючись питаннями їх мешкання, харчування і надання медикаментів. За декілька днів зловмисники планували вивезти незаконних мігрантів у Київський регіон і передати їх жителям Закарпатської області, які надалі забезпечили б переправлення нелегалів в країни Західної Європи.

    Слідчим відділом УСБУ в Києві відносно зловмисників порушено кримінальну справу за ч.2 ст.332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

    У цілому в 2007 році співробітниками УСБУ в м. Києві припинено функціонування 8 каналів нелегальної міграції. Зокрема, до кримінальної відповідальності притягнуто зловмисників, які забезпечували громадян України фальшивими документами для виїзду до Західної Європи, арештований громадянин Індії, який організував для земляків-мігрантів переправлення через територію України. Також у результаті сумісної операції з органами міліції затриманий один з лідерів міжнародної злочинної організації, яка за підробленими закордонними паспортами переправляла громадянок України до Чехії для сексуальної експлуатації.
    Закарпаття: У вересні-грудні 2007 року кордон України зі Словаччиною порушило 673 нелегалів

    Закарпаття: Мігрант із Сомалі потонув при спробі нелегального переправлення через прикордонну Тису
    Закарпатські прикордонники затримали дві групи китайців-нелегалів
    Минулої доби прикордонники України затримали 21 нелегала, з них на Закарпатті — 20

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору