ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У потязі "Одеса-Ужгород" прикордонники Закарпаття знайшли купу афганців-нелегалів

    30 апреля 2024 вторник
    50 переглядів

    Сімох афганців затримали вчора прикордонники на залізничній станції „Чоп”. П’ятеро чоловіків, жінка та дитина їхали поїздом „Одеса-Ужгород” і під час огляду поїзда прикордонниками перебували в купе провідника одного з вагонів.

    Як вдалося з’ясувати, іноземці прибули до України з Росії. В Одеській області вони звернулися до відповідних органів щодо надання їм статусу біженців, про що мали відповідні документи, однак порушили правила перебування в Україні та попрямували до Закарпаття. Щодо своєї присутності в купе провідника затримані пояснили, що в цьому їм на залізничному вокзалі Одеси посприяв невідомий чоловік. Оскільки квитків на поїзд не було, незнайомець домовився з провідником, щоб той перевіз афганців за плату по 100 гривень з кожного. Залізничник зізнався прикордонникам, що нібито хотів купити квитки безбілетним пасажирам дорогою, але на жодній станції зробити це не вдалося, тому і запросив їх до службового купе та не повідомив начальника поїзда про „зайців”. На провідника наразі накладено штраф у розмірі 1700 гривень.

    Щодо афганців – порушників правил перебування в Україні, то вони, найімовірніше, мали намір незаконно потрапити до країн Західної Європи. Статистика свідчить, що у 2007 році 64 % нелегалів затримувалися за незаконне перетинання державного кордону саме у Закарпатській області – на кордоні зі Словаччиною. Іноді мігранти, які незаконно прямували на Захід, перед цим очікували в Україні на набуття статусу біженця, адже згідно із законодавством ця процедура змушує українських правоохоронців звільняти нелегалів чи потенційних нелегалів з-під варти. Так, протягом 2007 року органами охорони державного кордону звільнено з під варти за довідками органів Міграційної служби 1385 осіб, повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.
    Столичные девушки пригрели в "двушке" целый десяток нелегалов, конечной целью которых было попасть через Закарпатье в Европу
    Закарпаття: У вересні-грудні 2007 року кордон України зі Словаччиною порушило 673 нелегалів

    Закарпаття: Мігрант із Сомалі потонув при спробі нелегального переправлення через прикордонну Тису
    Закарпатські прикордонники затримали дві групи китайців-нелегалів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ратушняк проклят http://bogakara.narod.ru

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Dlia choho Ukrajina zatrymuje nelehaliv? Xochut jixaty v Evropu, nexaj jidut. Ukrajini z nymy tilky odni problemy. Chomu druhi krajiny ne zatrymujut jix a zakryvajut ochi i Propuskajut jix v Ukrajinu. Ukrajini shche tilky toho ne xvataje...Zakarpatsi jidut za kordon, a nelehaly zajmajut jixni zemli... Tak skoro v Zakarpatti bude bilshe Aziji...