ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Із 66 тисяч 330 заявників гроші в закарпатському "Ощадбанку" отримали вже понад 10 тисяч

    09 июня 2024 воскресенье
    44 переглядів

    У четвер, 24 січня, голова Закарпатської облдержадміністрації Олег Гаваші та його заступники, голова облради Михайло Кічковський провели нараду щодо забезпечення виплат знецінених грошових заощаджень колишнього Ощадбанку СРСР.

    У нараді взяли участь голови районних адміністрацій та рад, керівництво Закарпатської дирекції "Укрпошта", УМВС України в області, начальники профільних управлінь облдержадміністрації та керуючий філією –обласним управлінням ВАТ "Ощадбанк".

    Нині в області відділеннями "Ощадбанку" вже зареєстровано 66 тисяч 330 заяв вкладників. З них понад 10 тисяч вже отримали по тисячі гривень. Проблеми пов’язані передусім з великими чергами – люди намагаються чимскоріше отримати гроші. Керуючий філією Сергій Пісняк ще раз офіційно підтвердив: кошти виплачуватимуть без обмеження терміну!

    Основна увага на нараді була зосереджена на тому, як зробити так, аби люди змогли легше отримати гроші. Наразі вже з понеділка керівництво закарпатського "Ощадбанку" об’їде всі райони області, будуть проведені на місцях наради, щоб знайти найоптимальніший варіант. Де це можливо, виділятимуть приміщення за межами банківських установ, щоб не блокувалась їх робота. Створять мобільні групи, які працюватимуть у сільрадах. Це має вирішити, насамперед, проблеми людей з обмеженими фізичними можливостями та літніх, яким непросто не то що в черзі стояти, а й добратися до фінустанови. За підсумками наради голова облдержадміністрації дав конкретні доручення, повідомили в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської ОДА.
    У незадовільній роботі відділень Ощадбанку на Закарпатті винне їхнє керівництво!
    Тимошенко розповіла, як повертатиме гроші вкладникам Ощадбанку СРСР
    Від сьогодні для вкладників Ощадбанку СРСР запрацює "гаряча лінія"
    Тимошенко напружила Мінфін і Ощадбанк поверненням внесків

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору