ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Біля нафтопроводу "Дружба" впіймали цигана, який у простирадлі ніс крадені речі

    29 апреля 2024 понедельник
    57 переглядів

    Міліціонери-охоронці з Мукачівського МВДСО при УМВС, які вартують закарпатську ділянку нафтопроводу "Дружба" на ділянці між селами Дубрівка та Руські Комарівці, глухої ночі побачили дивну картину: чолов'яга, який ледь сунув узбіччям, тягнув за собою чималий клунок. Під'їхавши ближче, правоохоронці побачили молодого рома. Але той кинувся навтьоки, облишивши вантаж край дороги.

    Наздогнавши утікача, співробітники Державної служби охорони з’ясували, що загорнуті у звичайне простирадло речі — крадені. 22-річний смаглявець зізнався, що, скориставшись відсутністю господарів — жителів обласного центру, проник у приватну садибу в с. Вовкове Ужгородського району. Трофеї крадія – імпортний телевізор, відеоплеєр, комп'ютерний монітор, компакт-диски, продукти харчування, навіть особисті речі господарів.

    Речові докази вилучено, а матеріали вивчаються на предмет порушення кримінальної справи, повідомили у ВЗГ УМВС у Закарпатській області.
    Авто в ужгородської таксистки відібрали серед білого дня!
    Об’єктом "уваги" бомжа із Закарпаття були ....поштові скриньки!
    Мукачево: Кому знадобилися два сміттєві контейнери?!?
    Грабіжників, які відбирали у перехожих мобільники, затримали в Ужгороді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    сарай рома! Я не великий прихильник Ратушняка,але ти ,небораку,вже задовбав!Якби меровi захотiлося,вiн би тебе вичислив в один присiст.Видно ти йому з своiми коментарями до сраки.