ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: З початку року у регіоні на пожежах загинуло 5 людей, ще 3 було травмовано

    18 мая 2024 суббота
    43 переглядів

    За минулу добу на Закарпатті сталося 2 пожежі, прямі матеріальні збитки від яких склали 3 тисячі гривень. На пожежах травмовано одну людину, вогонь пошкодив житловий будинок та споруду господарського призначення.

    Неправдивих викликів оперативно-рятувальної служби не зафіксовано. Другий день найбільш складна оперативна пожежна обстановка у Виноградівському районі, де виникає 29 відсотків всіх обласних загорань.

    Найчастіше пожежі стають наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини виникає 43 відсотки всіх загорянь.

    З початку року в нашому краї вже сталося 72 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 353 тисячі гривень. На пожежах загинуло 5 людей, ще 3 було травмовано. Під час гасіння пожеж врятовано 7 людей.

    У зв’язку із збільшенням загорянь та пожеж, головне управління МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки, повідомилив Центрі пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області.
    80-річна закарпатка загинула від отруєння чадного газу
    81-річна жінка загинула під час пожежі у житловому будинку на Закарпатті
    Фенікс знищив закарпатського "Водолія"!
    Голова підпаленого суду на Закарпатті ..."киває" на незадоволених

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору