ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Донецькі" задешево прикупили дорогої земельки в Карпатах. З "благословення" посадовців закарпатського Хуста

    17 мая 2024 пятница
    49 переглядів

    29 січня прокуратура Закарпатської області порушила кримінальну справу за фактом перевищення службових повноважень та підроблення документів службовими особами відділу земельних ресурсів Хустського району ( ст.ст. 365 ч.3 та ст. 366 ч. 2 КК України).

    За інформацією начальника слідчого відділу прокуратури області Валерія Савки, в ході перевірки, яку провели співробітники УБОЗ УМВС, з”ясувалося, що посадовці відділу земельних ресурсів Хустського району протягом 2005-2007 років, перевищуючи свої службові повноваження, безпідставно оформили та видали шість земельних ділянок в урочищах с. Шаян, площею не менше 1 га, кільком закарпатцям.

    У державних актах на право приватної власності на ці земельні ділянки вони вписали завідомо неправдиві данні. Ніби документи видані громадянам на підставі розпорядження Хустської РДА, хоча насправді цим розпорядженням дані земельні ділянки не надавалися.

    Потім, ці ж посадовці з відділу земельних ресурсів, продовжуючи свої злочинні дії, таким же способом оформили та видали іще кілька земельних ділянок в селі Шаян.

    Цього разу, підробляючи документи, вони посилалися на рішення сесії Вишківської селищної ради, тоді як даним рішенням виділення цих ділянок не передбачалося.

    В подальшому частина цих земельних ділянок, в порушення Указу Президента України „Щодо заборони продажу земель сільськогосподарського призначення до прийняття відповідних рішень”, були незаконно продані донецькому товариству з обмеженою відповідальністю.

    Внаслідок злочинних дій цих службових осіб, державним інтересам завдано матеріальних збитків на суму близько 200 тис. грн., повідомили в прес-службі прокуратури Закарпатської області.
    У 2007 році прокурорами Закарпаття притягнуто до відповідальності майже 2500 посадовців, а за невиплату зарплати порушено 32 кримінальні справи
    Ужгород: Найважче закарпатцям із обмеженими фізичними можливостями дістатись до будівель прокуратури, судів, міліції та СБУ
    Закарпаття: Проти судді Іршавського райсуду завели кримінальну справу — за винесення завідомо неправосудного вироку
    Унікальному Лужанському родовищу мінеральної води на Закарпатті загрожує не лише забруднення, а й цілковите знищення!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не плутайте Хуст і Хустський район. Це різні адмінодиниці і відповідно різні чиновники.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "репортер" не плутає, він спеціально так написав, аби Джанду піддюґнути