ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сын председателя Закарпатского облсовета попался на контрабанде

    06 мая 2024 понедельник
    54 переглядів

    Инцидент произошел 8 марта на таможенном посту «Лужанка» возле закарпатского райцентра Берегово на украинско-венгерской границе.

    Около обеда к границе с венгерской стороны подъехали пять больших фур с бытовой техникой на сумму свыше двух миллионов долларов. По схеме, существующей уже не первый месяц, перед таможенным оформлением товар перегрузили в микроавтобусы (их было аж 25), которые начали переезжать на украинскую сторону. И все было бы как всегда, но сразу за «Лужанкой» первые четыре «микрика» остановили трое оперуполномоченных отдела «К» областного УСБУ, которые проводили отработку этого участка границы. Здесь и выяснилось, что доверху загруженные бытовой техникой автомобили по оформленным украинскими таможенниками и пограничниками документам прошли как пустые. Остальные 21 микроавтобус после «тревожного сигнала» сообщения по мобильному телефону сразу повернули назад, создав настоящее столпотворение на переходе из венгерской стороны.

    Между тем против оперов из СБУ началась настоящая война. Начальник смены Михаил Кичковский, который пропустил «пустые» микроавтобусы из Венгрии, начал угрожать им своим отцом, о котором чуть ниже, его поддержали прокурор Берегового и какой-то начальник отдела по борьбе с контрабандой облпрокуратуры, которые подъехали на место события. Сотрудники СБУ предупредили, что если им будут препятствовать в исполнении служебных обязанностей, об этом узнает киевское руководство СБУ, таможни и Генпрокуратуры. После этого «стражи границы» вынуждены были отступить и дать возможность оформить преступление документально.

    После задержания контрабанды Михаил Кичковский слег на больничный, а его друзья и начальство делают все, чтобы удешевить задержанный товар и оформить факт контрабанды админпротоколом, без возбуждения уголовного дела.

    Такая суета имеет простое объяснение: Михаил Кичковский – это сын Михаила Кичковского, председателя Закарпатского облсовета, высокопоставленного члена «Нашей Украины». Кстати, начальник Виноградивской таможни, к которой относится МП «Лужанка», И. Палешник – областной депутат от той же «Нашей Украины» (его в список ввел лично глава президенсткой администрации Виктор Балога).

    Кстати, подобные проколы у Палешника происходят далеко не первый раз. Один из самых резонансных случаев – «зеленая улица», которую дали его подчиненные огромной партии героина, задержанного уже на венгерской стороне, сообщает "Обком".

    Мы представляем ВСЕ точки зрения на СОБЫТИЯ. Заинтересованные лица могут ДОПОЛНИТЬ или ОПРОВЕРГНУТЬ данную информацию взятую ua-reporter.com из источника "Обком". Воспользуйтесь почтой [email protected] или [email protected]

    [email protected]
    Два контрабандисти з Росії на КПП "Ужгород" намагалися "запудрити мізки" українським митарям. Не вдалося!
    Закарпаття: Вантажівку "ДАФ" вартістю майже 1 млн.грн. громадянин Угорщини втратив ...через цигарки
    На КПП "Тиса" у вантажівці "MERCEDES-BENZ" знайшли 21 565 кг британських рослинних вершків, що прямували з Італії до Києва
    Закарпатські "бізнесмени" підробили 15 тис. пляшок алкогольного напою, використавши іноземний товарний бренд

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ось,якого сина виховав керуючий закарпатською обласною радою. Позор і призирство. Кічковського у відставку, після цієї події, він не має морального права займати посаду. Це ж злочинці і шакали.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не витримали небораки- балогани і знову взялись за своє. Кічковські, балоги, крілі, петьовкии, обкрадвають закарпатців, а сами купаються у розкоші.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не даром після Юлькиної стоп-контробанди, надходження від митниць підвищилось на 75 %.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кічковському не до національних інтересів, сепаратизму, територіальної цілісності. Для нього головне, щоб контробанда успішно проходила через границю.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Потрібно ,щоб СБУ ситематично займалося контрабандою тоді може заживуть і прості українці. Треба всі справи доводити до логічного завершення и, а то всі зразу розхворілись. Бандитам тюрьми , хватить нажились

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цікаво, а балоги, петьовки, крілі, кічковські, гаваші - це русини чи кляті галичани. Бо дуже щось вони закарпатський люд гноблять. напевно укри заперевальські. Геть їх з нашої землі!!!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Балога буде 1-й Цисарь русинства закарпатського

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    З повагою оцінюю дії оперативних працівників СБУ, які були задіяні в затриманні ОЗУ контробандистів імені Кічковського. Вони напевне не знали у що вляпались, або ця банда їм так надоїла, що свідомо пішли на затримання зная передчасно фігурантів злочинної групи.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ющенко черговий раз проводячи нараду вимагав у керівника української таможні -посилити боротьбу з контробандою. Як же так, він (Ющенко), начав бити по своїх ? Адже основні контробандисти на Закарпатті є клан балог, тепер оказалось, що ще є клан Кічковського.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Кстати, начальник Виноградивской таможни, к которой относится МП «Лужанка», И. Палешник – областной депутат от той же «Нашей Украины» (его в список ввел лично глава президенсткой администрации Виктор Балога)". Палешника, кришувальника контробанди - геть і посади.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Аноніму 15:24 - Палешника давно в отставку треба. А ще кіби ми жили в США. пів жіночого колектива Виноградівської митниці подали би на нього в суд за сексуальні дамгання. Він нам уже в печінках сидить, ловелас проклятий!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    100% правди. Знаю, цього донжуана по іншому місцю роботи. Такі кадри має у себе "Наша Україна". Вважаю, що керівництво всіх митниць Закарпаття необхідно НЕГАЙНО поміняти. Ці люди серед біла дня обкрадають державу та ще за це отримують заробітню плату. І яку ! Юля нефіга не фуриче.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    8 марта. Государственный выходной день. По-моему эти опера вышли "на охоту" по собственной инициативе с желанием чуток подзаработать на подарки своим подругам. Без санкции руководства. Вот и влезли куда не следовало.Наверно уже с того времени написали заявления на увольнение по собственному желанию.Обратите внимание - официального заявления Закарпатского СБУ нет.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Так, вийшла неувязочка.Попались не ті , кого можна було брати.Опера СБУ опинилась між двох вогнів.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    З одного боку високопоставлені держиморди постійно докоряють СБУ в недостаньому контролі за діяльністю митниць, а з іншого - навмисно перешкоджають їхній роботі, коли присутні власні інтереси. Чим дальше мені мені все більше подобається робота закарпатського СБУ. Раніше подібну контрабанду вони б за вказівкою з веру прикривали. А зараз опера безкомпромісні. МОЛОДЦІ!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Було б не погано знати призвища цих оперативних працівників СБУ та відслідкувати їх подальшу долю. Вірніше взяти під громадський контроль їхнє майбутнє та неуможливити на них тиск в будь-якій формі. Бо вони на це заслуговують.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Палешників, Кічковський та всью групу балоганів не тільки у відставку, але й до нар їсти баланду.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Анониму 17:23 Шановний, про які високі зарплати митників ви говорите? Спішу вам повідомити, що з січня-місяця Юльчин уряд суттєво зменшив зрплатню митникам. Наприклад, інспектор отримував близько 3000, а тепер - 1200! Як вам подобається така різниця? І про чесність на кордонах ми можемо говорити? Жити ж треба...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    віка
    12.03.08 (12:06). Шановна, а вам ще й зарплати платять? Оце так! Так у вас кожну зміну по 5-10 зарплат, а у таких, як Кічковський- сотні тисяч доларів США! Для чого вам зарплати ? Перерахуйте їх краще на дитячі будинки, доми перестарілих,пенсінерам...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Слухайте, якщо ви думаєте. що на митниці всі беруть - то ви помиляєтеся. Може брали би всі, якби посади дозволяли, тобто доступ до грошовитих питань. між іншим крім тих. що безпосередньо стоять на постах, є ще апарат. з яким ніхто не ділиться і які існують на одну зарплату. Тому не т реба одного хабарника-митника ототожнювати з порядним, якого основний дохід - зарплатня!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якщо би митники-хапуги ,що стоять на постах не брали хабарі ,а чесно дбали про бюджет держави - то хорошу зарплату би мали і в апараті та бухгалтерії митниці а також вчителі ,лікарі і.т.д.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Оййий - сесе ниґда не буде!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Молодший Кічковський-учень славнозвісного митника-контрабандиста Йосипа Крічка, а він місяць назад піймався на контрабанді несвіжого мяса з Угорщини до України і його хотять Звільнити, а він сує всім гроші щоб йогоне звільнили про це треба писати журналістам і про те що начальник ґчопської митниці теж погруз в корупції і його теж хочуть звільнити а він сидить на лікарняному біля трьох тижнів. Висновок: тільки повна реорганізація та чистка Митної служби дасть позитивний результат