ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Націоналісти провели пікетування Секретаріату Президента

    30 апреля 2024 вторник
    84 переглядів

    Київська міська організація Всеукраїнського об'єднання «Свобода», УНА-УНСО, «Тризуб» імені Степана Бандери, Організація українських націоналістів та інші патріотичні організації провели пікетування Секретаріату Президента України з вимогою заборонити встановлення на Верецькому перевалі в Закарпатті пам’ятника до 1100-річчя приходу угорців у Карпатську низовину.

    Учасники акції, зокрема, тримали гасла: «Один народ – одна держава», «Влада провокує нове Косово в Закарпатті», «Не допустимо Косово по-русинськи», «Зупинимо сепаратизм в Україні» тощо.

    Як заявив на акції голова Київської організації ВО «Свобода» Андрій МОХНИК, «сьогодні угорці не просто намагаються встановити свої великодержавні символи на території України, вони намагаються зробити це 15 березня – в той день, коли Угорщина знищила Карпатську України, а угорські окупанти розстрілювали воїнів Карпатської Січі саме на Верецькому перевалі”. “Все це відбувається при мовчазному потуранні української влади», – зазначив А.МОХНИК.

    Він наголосив, що «українські націоналісти мають відстояти національну честь та гідність...”. За його словами, “якщо влада не зупинить сепаратизм в Україні, залишаємо за собою право відновити історичну й національну справедливість на українські землі та не допустити приниження національних почуттів».

    Як повідомлялося, 7 березня 2007 року депутати Закарпатської облради ухвалили рішення визнати національність «русин» на території області і внести її до переліку національностей регіону. Своїм прапором нова національність обрала триколор: синя, біла і червона смуги (нагадує прапор Російської Федерації). Згідно з даними перепису 2001 року, в області русинами себе визнали 10 тисяч осіб, тобто 0,8% від населення області.

    Також голова Закарпатської ОДА видав розпорядження (від 01.11.07 №630) про забезпечення прав національних меншин та (№7 від 11.01.08) про встановлення пам’ятника на Верецькому Перевалі на честь 1100-річчя приходу угорців в Карпатський басейн в урочищі “Бескид”.

    *** Коментарий и фото пользователя с сайта

    ...Широко анонсированная акция пикетирования Закарпатского областного совета и обладминистрации активистами ВО "Свобода", УНА-УНСО, тризубом им.С.Бандеры, ОУН, в подавляющим большинстве боевиками заперевального разлива 12 марта 2008 года с треском провалилась. Всю обедню им испортили, как это у них принято, конечно же русины. В самый разгар торжества тягниблоховского лозунга: "Украина для украинцев" площадь перед облсоветом заполонили русинские флаги и лозунги: "Русины народ. Мы дома", "Нет бандеризации края", "Закарпатью самоуправление". Все симпатии собравшихся журналистов и зевающей толпы в одно мгновение переметнулись на русинов.
    Закарпатську облраду пікетують прибічники Тягнибока та КУНа, протестуючи проти встановлення угорського монументу на Верецькому перевалі
    Президія Демократичної спілки угорців України зробила ЗАЯВУ проти антиугорських випадів в українській пресі
    Націоналісти пікетували президента за сепаратизм у Закарпатті(оновлено)
    Президент Венгрии отложил визит на Украину

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Широко анонсированная акция пикетирования Закарпатского областного совета и обладминистрации активистами ВО "Свобода", УНА-УНСО, тризубом им.С.Бандеры, ОУН, в подавляющим большинстве боевиками заперевального разлива 12 марта 2008 года с треском провалилась. Всю обедню им испортили, как это у них принято, конечно же русины. В самый разгар торжества тягниблоховского лозунга: "Украина для украинцев" площадь перед облсоветом заполонили русинские флаги и лозунги: "Русины народ. Мы дома", "Нет бандеризации края", "Закарпатью самоуправление". Все симпатии собравшихся журналистов и зевающей толпы в одно мгновение переметнулись на русинов. Фоторепортаж с места событий смотри: http://avtohtonkarpat.narod.ru/

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Боже мій !Так це і є актив русинів...передовий загін не відбувшогося народу ? Я був шокоіваний від убожества цієї жалкої і смішної одночасно групки дідусів і бабусь. ! Старі пердуни, особи із сумнівним минулим, і без будь-якої перспективи (скоро ж помруть) - це і є русини, які хочуть переписати історію. Народ Закарпаття, з цього часу я переконаний, що реальнї загрози сепаратизму від русинів на Закарпатті, не існує.Реальна загроза вимальовується уже від угорців. Угорські меншини , уже піднімають голову в Руминії, потім буде Україна. Нічого з нитми панькатись. Вони мають знати своє місце.НЕ подобається - до побачення... Ви поїдьте в Угорщину і побачите, як вони відносяться до українців, росіян та інших. Тому, підтримую ВО "Свобода" та інші політсили, що приймали участь у пікетуванні СП. НСНУ - ПОЗОР !

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В Закарпатье всю антимадярскую и антирусинскую акцию профинансировали закарпатские франшизеры сети супермаркетов "ВОПАК"

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шарга старий з педофілом синком - КГБ уже їх не платить , а ФСБ ще не платить. Петровцію - ти ще до днесь крадеш книжки з чужих біблотек? П.Гойс - а коли в Кушниці появилися русини: ти прйди та скажи їм про це та тя вбють. Они Верховинці дурню ! Лецовичу - ану яку машину за йсе дістанеш?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шарга старий з педофілом синком - КГБ уже їх не платить , а ФСБ ще не платить. Петровцію - ти ще до днесь крадеш книжки з чужих біблотек? П.Гецко - а коли в Кушниці появилися русини: ти прйди та скажи їм про це та тя вбють. Они Верховинці дурню ! Лецовичу - ану яку машину за йсе дістанеш?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    JA RUSYN BYL, JESM I BUDU! STOP FASHYSTUM !! VONY - MYNULOST!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Прапор УНА-УНСО майe хрест як Гiтлеровська Cвастика. То лем Украйинськi фашисти суть способнi дати Тризуб на Свастику. Бидла в УНА-УНСО насрали на Украйинськый символ, бо Тризуб дали на тей рiвень як ай Свастику Гитлера.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чисто фашистський прапор, фу!!! :(((((((((((

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    PRIVIKAYTE BANDEROVSOE OTRDIJ K RUSINSKOMU PRAPORU SINO-BILO-CERVONOMU!!!!!!!!!!!!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бизнес структуры которые держат на плаву уже несколько лет такие структуры надо привлечь к ответственности. А лутше всего закрыть нахрен! А франшизеров "Вопака" с полной конфискацией и в тюрьму.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Читаю ваші коментарі і розумію, що ви всі є раби ! Ви не здатні на самостійні патріотичні поступки. Ви люди без гідності, честі ....., а отже без майбутнього. Ви завжди будете ....Як же так ? На нашій території України, іноземна держава будує символ своєї державності, а вам хоч би що . Вам, а за одно патріотам України, плюють в обличчя, а ви кажете , що дощ падає. Раби ?! Ні, раби, не ми ! Опомнітся люди ! Розігніть спини, відшукайте краплини гідності у собі ! Гидко, просто гидко !

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якого хера,якийсь мохник лізе у справи закарпатців іди на ..донетчину хай там киівському бендерівцю вставлять по самі парадайки.Аноніму 14.53.не зловживай прадідами,бо навколо цих дідів русини вони або ні, стоіть закарпатський народ і мадяри,і євреі,і словаки,і украінці з росіянами, і ця молодь зажене тебе збочинцю у схрони як у 44 році.Падла.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мохник такий же недоумок i провокатор як iншi бандерiвськi норнi виповзки (черваки). Стали би мадьяри перти галичан аж на перевал щоб там розстрiлювати. Могли просто розстрiляти пiд Хустом, якби була така цiль. Повезли до Угорсько-Польського кордону i передали теперiшнiм нашим головним НАТI-вським протеже iхнiх громадян. А тi, не рахуючи галичан за людей, розстрiляли iх як псiв i засипали землею в братнiй могилi. Вибачатися за цей злочин поляки не поспiшають а iхнi тутешнi агенти вiшають цей злочин, котрий мае всi ознаки геноциду, на братнiй нам русинам угорський народ. "Роздiляй- i властвуй !" ось чого добиваються бандерiвськi виповзки. Будьмо пильнi !