ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгородській ЗОШ №10 шукали вибуховий пристрій

    14 мая 2024 вторник
    44 переглядів

    Якась пошесть пішла в обласному центрі Закарпаття із неправдивими викликами на замінування важливих об»єктів. Із початку року вже «мінували» обласний художній музей на вул.Жупанатській, Ужгородську мерію, залізничний вокзал. І от—нове НП.Близько 12-ї години 8 квітня у чергову частину Ужгородського МВ УМВСУ в Закарпатській області на тел. «02» надійшов дзвінок із мобільного телефона. Невідомий, який не назвався, повідомив, що на вул. Лесі Українки в Ужгороді у приміщенні ЗОШ № 10 встановлено вибуховий пристрій.

    Після одержання тривожного повідомлення на місце пригоди негайно прибула слідчо-оперативна група Ужгородського МВ УМВС на чолі з начальником міськвідділу Василем Понзелем, керівництво УМВС на чолі з першим заступником начальника управління Василем Русином, працівники МНС, СБУ, карета "швидкої" допомоги тощо.

    Було здійснено евакуацію педагогів і учнів школи (загалом близько 500 чоловік). Після чого фахівці науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС та кінологи зі службовими собаками провели огляд приміщень школи. На щастя, вибухових пристроїв чи інших предметів, які загрожували б життю чи здоров'ю людей, не виявлено.Станом на 13.45 навчання в школі було відновлено.

    «Жартівника» розшукують. Вирішується питання про порушення кримінальної справи. Нагадаємо, що ст.259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) передбачає за подібні «жарти» до 5, а ст.296 (Хуліганство)—до 7 років позбавлення волі. При цьому винуватець ще й компенсує матеріальні затрати, пов»язані зі зривом роботи закладу, викликом правоохоронців та екстрених служб, що «влітає» в десятки тисяч гривень. У минулі роки таку халепу вже мали батьки учнів, які «жартували», аби не йти до школи. Так що ліпше так не жартувати, застерігає ВЗГ УМВС.
    МЕРІЯ УЖГОРОДА ЗАМІНОВАНА!? Площа Поштова оточена спецпідрозділами міліції та МНС

    В Ужгороді "замінували" Закарпатський обласний краєзнавчий музей
    Ужгородський Палац для дітей та юнацтва ЗАМІНУВАЛИ!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    якщо мер міста хворий на голову...то обовязково будуть й послідовники!