ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Влада Ужгорода з мером Ратушняком докерувалася до ручки...

    20 мая 2024 понедельник
    52 переглядів

    Нині на вулицях міста Ужгорода хоч змагання проводи по гонках по бездоріжжю та випробовуй тут автівки замість дорогих автодромів.

    Яма на ямі. Все розбито. Сміття — хоч греблю гати. Нині водії в місто в'їжджають як в небезпечну зону, настільки воно занедбане. А влада заклопотана землею та тим, де б ще щось продати. Незабаром пройти вулицями міста буде вкрай небезпечно, адже нікому ні до чого немає діла.

    Доказом цього є випадок, який стався по вулиці Івана Франка 24 березня 2008 року в районі колишніх гуртожитків, де навпроти завершується будівництво п'ятиповерхівки. Ужгородець, який купив по вул. Івана Франка квартиру, заїжджав на площадку, що біля будинку, як несподівано щось важке впало на нову машину. Яким же було його здивування, коли, вибравшись, він побачив... звичайний бетонний електричний стовп з оголеними дротами великої напруги, що йшли на будівельний майданчик.

    Зрозуміло, що для пішохода вистачило б і самого стовпа. От вам і безпека на вулицях нашого міста!

    Нині потерпілий громадянин відшкодовує спричиненні йому збитки. Має намір звернутися і до суду.

    Але не дивлячись на цей прикрий випадок, який мало не коштував людині життя, ні будівельники, ні влада висновків не зробили.

    Замість стовпа, що впав, поставили новий і кинули на нього, так-сяк закріпивши, дроти великої напруги. Трохи далі так і залишились стояти бетонні стовпи, які за віком та нормами безпеки вже давно мали б бути демонтовані. Отже має місце повне нехтування з боку влади життям людей.

    Чомусь мовчать і контролюючі органи. До речі, там недалеко суд. Придавить когось з недоторканних, то ґвалту буде на всю Україну. При таких владних реаліях вже б краще корови літали...

    "Правозахист", №15 (235) від 22 квітня 2008 року

    На СНИМКАХ: Окна депутата Закарпатского облсовета от блока Литвина, главного редактора газеты «РІО» (фото вверху), а это пейзаж, который открывается с его окон (фото внизу).

    ...Лучше бы господин главред вместо того, чтобы вместе с Ратушняком через «РІО» вешать лапшу на уши ужгородцам, писал бы о вопросах благоустройства города...

    Фотографии и информация любезно предоставлены UA-reporter.com жителями микрорайона
    Біди й нещастя мешканців Ужгорода — від байдужості міської влади
    Напад на фармацевтів, або Аптечне рейдерство в Ужгороді триває!
    Єдина соціальна аптека зникне з мапи Ужгорода, бо владі Ратушняка сподобалося її приміщення!..
    Ужгородські можновладці дерибанять міську власність

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    вор ратушняк проклят

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цей лисий баран,гнав на попередню владу,на Погорелова,але не він ,ні його команда не варта навідь ступні попередників.Цройдесвіти,продають усе підряд.А ВИ правоохоронці мабуть самі заодно з цими бандитами.Схамениться змийте з землі украінський цю мерзоту.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    З русинської території на юг от Карпат змыеме за пару місяцю на украйинську за перевал. Ото уже не довго банді ратушняка осталося чекати