ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Однорукі бандити штовхають на вбивство...

    17 мая 2024 пятница
    24 переглядів

    Ще буквально недавно ігрові автомати вважалися проблемою т.зв. капіталістичних країн.Нині ця біда спіткала і нас. Випадки хворобливого захоплення грою з «однорукими бандитами», особливо серед молоді, стають досить поширеними.



    Ігроманія нерідко веде на злочинну стежку: доведені до відчаю люди, які «програлися» біля автомата, у пошуках чергової порції грошей часто-густо скоюють грабежі, відважуються на вбивство.



    Багато дітей не відвідують школи і потай від батьків виносять з дому гроші, золоті прикраси, інші цінні речі. Ігроманія стає причиною руйнування родин.



    У зв’язку з цим у населених пунктах нашого краю проходили відповідні відпрацювання.



    Зокрема у Мукачеві оперативні працівники відділу боротьби з економічною злочинністю, який очолює майор міліції Іван Віщак, під час таких заходів виявили чимало порушень, за якими склали адміністративні протоколи (ст.164 КупАП).



    Так, у с.Лучки власник одного з кафе встановив 5 ігрових автоматів без належних документів. За рішенням суду, цей підприємець притягнутий до адмінвідповідальності. Автомати конфісковано.



    Сайт ЦГЗ УМВС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "...без належних документiв." На практицi це означае, що без "належних" хабарiв. Яке лицемiрство ! Значить, якщо заплатив кому потрiбно - нехай руйнуються родини, калiчаться дитячi душi ?