ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатье: в Свалявском районе - километровые пробки на трассе "Киев-Чоп"!

    29 апреля 2024 понедельник
    123 переглядів
    Главная трасса Закарпатье снова в километровых пробках!

    На Свалявщине - километровые пробки на трассе "Киев-Чоп", перекрыта дорога.
    Здесь полицейские воспроизводят события прошлого года: ДТП с участием патрульной полиции. Говорят, эксперимент может длиться час.
    Стоит добавить, перед возможным объездом никаких предупреждений о перекрытии трассы нет.

     

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Муж и жена - одна сатана . Тем более , когда люди испорченные деньгами и властью . Стервозная женщина готова на всё , лишь бы достичь своей цели . Она наврёт с три короба и свято сама в это поверит . Муж - прокурор . И этим всё сказано . Человек каждый день идёт на зделку со своей совестью , что бы добиться результата . Так что нет смысла принимать чью то сторону . Они друг друга стоят.

    Аватар пользователя ПЕТРО

    Комментарий: 

    Полностью согласен. За исключением одного нюанса: он сделку с совестью никогда не заключает! Нет у него совести! То, что некоторые знают о нём, подпадает под УПК Украины.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    співставляю фотки Конарки, Гітлера, кількох нацистів. Ідентичний погляд, риси обличчя, емоції. Недаремно говорять: очі - дзеркало душі.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    банкірша для неї закруто вона начальник відділення маленького банку таких у ужгороді чоловік 300..і який це вона мецинат на зарплату в 5000 грн для сімії та ще на меценаство хватає от і заробля собі на меценатство ,а тут чоловік-прокурор підвалив от і заробила ,мусульмане її курву каміням би забили...прокурор-конор він зовсім "конон" но притому "варвар" міг подумати що він ще і "прокурор" одним словом для народа блядська сімя яке йшло таке здибало -нехай жирують на людські гроші за які народ кляне та проклинає ,,ТОМУ УРОДИ ПРОКУРОРИ ДИВІТЬСЯ ДО ЧОГО ДОВОДЯТЬ ЛЮДСЬКІ РЕВАНІ ГРОШІ !!!!!!!!!!!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Інна-керівник базового відділення, тому 2штуки баксів має щомісячно. А курвою свою жону називай і камінням у неї метай.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Інна ви не заробили собі "дивідентів", тільки негативу.
    Народ уже не любить "скивджених" то ми вже проходили.
    Вам як "сильній" жінці треба було залити чоловіка, не жити з ним під однією стріхою три роки. Тим більше що грошей Ви маєте! У Вас даже мама якій більше як сімдесят років "підприємець" в Абанку то знають.
    Ви вирішили що вам мало, але можна і подавитися.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вівторок був переповнений клопотами: репитиції купальського фестивального дійства, закупка свічок, квітів, дрів для вогнища та іншого реквізиту, прослуховування виконавців і т.д. Повернулась додому стомлена.

    Ледве встигла перебрати та загрузити речі у машинку для прання, як прийшов колишній чоловік. Був весь заведений та роздратований.

    Подумки порадувалася тому, що син уже декілька днів знаходиться у бабусі. Неврівноважений В'ячеслав міг легко зірватися та побити мене, або дитину. Інколи розважався, приставляючи до мого чола пістолет. Після одного з таких випадків у 2008-му році ми розлучились. Хоча, заради спільної дитини, намагалися створювати ілюзію добрих стосунків.

    Останньою каплею, яка переповнила чашу терпіння, стало жорстоке побиття В'ячеславом та наступна загибель сімейного улюбленця, собаки Тімохи. Ця трагедія перетворила нас на недружелюбних сусідів по будинку.

    Щоб не провокувати сварку, я пішла у свою кімнату та лягла спати. Проснулася від того, що мене обіляли холодною водою. Далі В'ячеслав стягнув на підлогу ковдру і почав душити подушкою. Зробила спробу вирватись, тоді колишній чоловік став мене бити кулаком у голову, підкладаючи подушку для того, щоб не залишалось слідів побоїв (садиська методика українських правоохоронців). Якось вдалось звільнитись, та В'ячеслав мене наздогнав на сходах і почав тягати за волосся. На першому поверсі прокурор кинув мене на диван, продовжуючи гамселити кулаками. З останніх зусиль я вирвалась, босоніж вискочила на вулицю..

    Як результат: закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, забої нирок та грудної клітки, тупа травма живота та гематоми і вдячність Богу, що цього разу я залишилась жива.

    PS: Чи варто було все оприлюднювати? Чи допустимо, щоб людина, яка повинна слідкувати за дотриманням законності в суспільстві, сама становила небезпеку для здоров'я та життя оточуючих, була осередком зла і ненависті? Як інакше зупинити насильство?

    Інна Конар, Закарпаття онлайн.БЛОГИ

    Аватар пользователя ПЕТРО

    Комментарий: 

    Може й так, а, може, й не так...
    Товчімося (кохаймося), веселімося, сумуймо, але не будьмо суддями та прокурорами...
    P.S. Файна пані, (як у пісні співається: "...мне б такую..."), але "попорчена" грошима...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Коменти на цю тему помийному сайті "Закарпаття раком" закрили, це говорить що Інна вже дуже скодує за свій вчинок.
    Там був конфлікт але спровокувала його сама Інна і тікаючи впала зі сходів.
    Видно совість її замучила.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Почитав коменти....
    Я балдію....
    Скільки ненависті до жінки????
    Та яка б вона не була, вона, в першу чергу, ЖІНКА.... І НІХТО, чуєте, ніхто не має права бити ЖІНКУ. Тим більше коли вона мати твого сина. Прокурор покидьок. В давнину такі стрілялися. Але це ЧМО не має ні честі, ні совісті, ні порядності...
    Оправдовуватися? Та нехай завісится чудо горохове.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Павло Федака з Ужгорода відзначає ювілей — 65 років від дня народження. 04.03.2010. АЖ СМІШНО ))))))

    Аватар пользователя skuns

    Комментарий: 

    Гарна дiвчина! Стiльки галасу-темперамент,ще на виборах звернув увагу,мав би за честь знайомству.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    я думаю шо вона впала з дерева коли зберала вишні в темноті.просто вона ще цього незнайе а муж конар уже знайе і уже найшов 4 свідків котрі це віділи бо якраз їм шина лопнула коло її хижі і міняли колесо

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хотите отобрать дом у прокурора станьте любовником его бывшей жен
    http://transkarpatia.net/

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Інно, чого ви обурюєтеся? Це ж ваш Федака зробив з вас "журналістку" та "активістку Української партії".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чого відразу зробив? Чоловік її зробив, підтягнув. Федака її зробив.
    Вона сама себе зробила. Вони, що статті та вірші за неї пишуть, в банку клієнтів обслуговують, чи займаються громадською роботою ? Інна розумна і симпатична жінка, ентузістка. А ви її перетворюєте в придаток до прокурора та Федаки.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А мені казали, що Федака імпотент

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Какой кошмар, будьте немного скромнее, господа! Эту статейку может прочитать ее сын, подумайте что это просто стыдно! И еще, а-банк,хреновый ты сотрудник, раз шпили-вили с начальством, твоя жена наверное узнала б была бы не в вострге ! Пекратите писать гадости, имейте совесть!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    http://glavred.info/images/o-00112109-n-00331243.jpg
    А почему она не в стационаре при таких серьезных травмах?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Она мой начальник.Человек хороший.Но скажу правду мне ее приходилось однажды выпившую шпили-вили.Не знаю чья она жена,но я бы такую не хотел иметь.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ты прав, ее перетрахал весь А-Банк, Укрсоцбанк, Проминвестбанк и еще ПриватБанк. Мы ее выпившую каждый день шпили-вилли

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Есть ещё Укрсиббанк, Дельтабанк, Родовид и т.д.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Гоголь- моголь! не травят Инну и Славика, ето пытается Инна травить Славика. Не стыда не совести. Обозвать своего бывшого мужа голубым- ето низко. Она с ним прожила 16 лет, имеют отличного парня. Ее вообще не понять, то она говорит что у него куча любовниц то он голубой. Уже сама не знает где правда, где ложь. Завралась ты Инна. И нету у тебя человечности.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Понаїжджають сюди усякі голі-босі, без вінка, попримощуються коло наших працьовитих людей, а потім сяку паскудь роблять. Якщо ви три роки тому розвелися, то чому не змінили прізвища? Ви балотувались на депутата. У документах вказали, що розлучена? Чому у минулорічному інтерв"ю сказали, що ви щасливо живете з чоловіком В"ячеславом Конаром? Ви ввели громадськість, читачів в обман. А тепер хочете, аби вас громадськість рятувала від колишнього чоловіка.
    Запам"ятайте: на брехні далеко заїдеш, але назад не вернешся. Вам краще повернутися на Хмельниччину і там проводити свої усякі містерії. На Закарпатті живуть християни, а не язичники.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Інно, у мене був струс мозку легкої форми - отримала книжкою по голові. Симптоми: головокружіння, роздратованість, тошнота, рвота, слабкість. Пролежала у стаціонарі три тижні. Я дивуюсь, як ви із стількома травмати серйозними пишете коменти, ведете блог?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    И еще, лично для Инны (передайте ей, кто общаеться). Обратите внимание "Знаток" знает количество смс.... только о-очень близкое окружение, может владеть такой инфой....... с этого вывод, Инну и Славика просто травят друг против друга.Это завистники (ци), которые не могут простить их успеха. У каждого в семье бываю неурядици, измены, но если любишь - нужно прощать,, а если нет - разбегатся по-мирному, Вас связывает общий ребенок, который одинаково страдает за каждого из родителей!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Конечно травят.И побил он ее только потому,что его попросили.Просто попросили побей ее,а он взял побил.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Славик порядочный мужчина, любит сына и ее тоже. Инна - симпатичная,умная и в некоторой мере влиятельная, поэтому многие хотят завести с ней дружбу, и мужской пол неискючение. Всем женщинам нравится мужское внимание, тем более,когда этого внимания недостает дома. Ошибка Славика в том, что с семьей нужно жить каждый день, а он в силу своей службы, был далеко.Не нужно судить Инну, конечно, если кто "свечку не держал". От зависти наговорят и не такого. Мне лично очень жаль, они были красивой и счастливой парой!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ошибка Славика? Это не ошибка. У Славика Конара есть любовница-блондинка с которой он даже в мае ездил отдыхать в Египет на море. В то время, как Инна с ребенком сидели в Ужгороде. Кстати, Славик Конар не скрывает своих похождений. С ним даже можно познакомиться на сайте знакомств, где он проводит не один час по никами timati1969, Стас, Серега. Его сін на телефон фотографировал переписку отца на телефон и потом показывал друзьям на улице.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Блондинка была с мужем и детьми! Мы ездили компанией. Жена Славика сама не захотела с ним лететь.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    он же разведен и имет на это полное право --- Инночка.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Имеет право бить бывшую жену и приводить любовницу в дом при бывшей жене?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Як багато шуму з банальної сварки чоловіка та дружини. Та чи мало їх є на світі. Но чомусь тіль цій сварці приділино так багато уваги. Чому? Що криєтья за цим? Чи багато жінок звертаються до інтернету щоби росповісти про свої страждання с чоловіком? А не легше було би просто відвернутися від нього. Хто стоїть за цим і що прагне досягнути. А може це спланована акція проти Конара Вячеслава? Чомусь почалось із сімейної сварки а вже перейшло на його бізнес, на його депозити, гроші, землі і.т.п. Чого домагаеться пані Інна? Чи то може не вона, а Федака? Якому вигідно зараз відібрати у Вячеслава будинок. Бо сам він залишив усе своє майно дружині та дітям, а нову жінку нема куди привести.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    бізнес у прокурора? Ціка-а-аво...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Як колись влучно замітив наш земляк - "Курва з косов"!
    Курва вона й в африці курва - всі менінгіти мужики мають від них)))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    да, пиар конешно дело класное, но не жестоко ли ламать жизнь человеку который тебя подтянул, и с которым у тебя дети, о сыне Инна подумала? Сомниваюсь наверное амбиции её переполнили. да и сама всё выдумала, купить справку, невелико дело, а где доказательства, где фото с гемотомами после "жестокого избиения", неперегнула ли Инна палку, а может любовник сегодня отпиз"ит её, так завтра и фото уже выставит. Славик пидераст? да .... фантазия безгранична, токое выдумает или отвергнутая женщина или непонятное сещество мужского пола переполненое завистью к стильному, сильному, уважаемому всеми Славику который никогда не опустится до уровня пиарщиков.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А може хай розкаже Инна Конар за переписку в СМС режимі с Федакою. За травень та червень їх було аж 83 СМС. І це в той час коли чоловік її знаходився за кордоном. І що ціккаво що це не перший випадок ходіння Конар Інни наліво. Люди говорять що не так давно вона крутила любовь з Миколою Жолтаній.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Інна розлучена жінка і може крутити любов і переписуватись з ким їй заманеться:)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чи дав декларацію березнянський прокурор? Чи вніс він у неї свої величезні статки: офіси та торгові центри в Виноградові, Сваляві, Рахові, які він пооформляв на свою пенсіонерку-матір. А гектари землі на Драгобраті в заповідній зоні та у Березнянському районі він теж вніс у декларацію? Звідки у нього взялись гроші на міліонних депозитах, які він тримає в деяких українських банках? Чому маючи прописку в гірському районі Березний та будучи там прокурором він живе в одному будинку з колишньою дружиною та ще й намагається вижити її разом з дитиною з дому? Мабуть йому мало зарплати та пенсії (отримує по вислузі), то ще й вирішив дурити державу та отримувати надбавку, як житель гірського району, хоча сам проживає в Ужгороді?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    От сучка!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    просто ужас!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Есть достоверная информация, что Конар Инна издает свою книгу. Барышне надоело писать статейки в газеты, захотелось славы писательницы. Вся эта шумиха - обычный пиар для раскрутки и продаж книги.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хочу сказать, что это стало модным - избивать бывших жен. 25 мая 2011 г. в горотдел Ужгорода поступило заявление от бывшей жены депутата областного совета Чубирко Владимира по факту ее избиения бывшим мужем. Первичная экспертиза установила перелом носа и многочисленные гематомы. Так как уважаемый Владимир Владимирович бегал чуть ли не каждый день в наше бюро, давил на нас, давал взятки, мы решили что-то намутить, а именно - отправить без надлежащих причин его бывшую жену на повторную экспертизу, по результатам которой никаких серьезных травм не обнаружили, уважаемый Владимир Владимирович оказался вообще непричастным к делу, и до сегодняшнего дня так и не допрошен милицией, так как уже месяц находится "в Крыму". Все бумаги, не считая нашего акта, который мы долго подделывали, потом еще дольше передавали в милицию и он еще не успел дойти по назначению, находятся в прокуратуре на проверке и, естественно, жене отказано в открытии криминального дела. Так что можно сказать спасибо нам, экспертам, доблестной милиции и прокуратуре, что такого рода уроды, как Чубирко, Конар и т.д. будут жить и процветать.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ниже комент явно баба писала :)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Только бабы пишут "голубой" вместо "пид*р" или "пид*рас" :)))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Конечно баба писала. Обидно же. Баб в два разы больше мужиков. На каждых две по одному и даже на каждые четыре бабы по одному мужику, так как каждый второй мужик - пидарас. Тут для баб мощное разочарование: прокурор при бабле и вот облом - ПИДАРАС!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я знаю, что Конар сам не плохо людей убирает. В 1996 году сбил на смерть женщину-велосипедистку. И что посадили? откупился.

    А то, баба его украсила ветвистыми рогами очень даже понятно1 Че ей еще делать? Конар- голубой. Голос у него женский, движения женские, рубашечки в облипочку розово-голубые. Говорят он любит и нашим, вашим.

    Блин! Че столько много голубых среди прокуроров и политиков?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Федака примерный ученик Раты. А Конара они тихонько через год уберут. Ннесчастный случай

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Федака отморозок похлеще Конара будет. Бывший член львовской бригады Завини. Будет Конаршу пиздить каждый день

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    цієї ночі шабаш

    Страницы