ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Боротися з економічною злочинністю треба жорстко!

    29 апреля 2024 понедельник
    66 переглядів

    Сьогодні в Ужгороді відбулася нарада голови Закарпатської облдержадміністрації Івана Різака з керівниками правоохоронних та контролюючих структур, на якій розглянуті питання боротьби з економічною злочинністю у гірському краї.

    Як повідомили “UA-REPORTER.COM” у прес-службі ОДА, учасники наради зійшлись на думці, що політизація багатьох, в тому числі і економічних сфер, не має вплинути на боротьбу з тіньовим бізнесом. Хоча дехто уже сьогодні пробує своє намагання працювати не в правовому полі виправдати політичними мотивами.

    А ситуація в області залишається доволі тривожною. За неофіційною інформацією, останнім часом зростає контрабанда, нелегальна міграція, інші види тіньового бізнесу. А деякі правоохоронці замість того, аби займатися боротьбою з цими негативними явищами, займаються зведенням рахунків у своєму середовищі.

    Такого не має бути, підкреслив голова ОДА Іван Різак. Представники правоохоронних та контролюючих структур повинні займатися своїми службовими обов’язками. Вони покликані викорінювати економічну злочинність, ставити їй надійний заслін.
    Закарпаття: рівень загальної злочинності знижується
    Корупції та організованій злочинності — бій!
    На закарпатському ринку підакцизних товарів зафіксовано 2,5 тисяч порушень податкового законодавства
    На Закарпатті оголошено бій аудіо- та відеопіратам

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору