ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чемпіонат Закарпатської області з пауерліфтингу відбувся в Ужгороді

    02 мая 2024 четверг
    75 переглядів

    В ужгородському спорткомплекса "Буревісник" пройшов чемпіонат Закарпатської області з пауерліфтингу. В ньому взяло участь понад 40 атлетів із Ужгорода, Мукачева, Мукачівського, Виноградівського й Хустського районів.

    Як зазначив голова обласної федерації пауерліфтингу та головний суддя змагань Андрій Федорішко, організатори не ставили за мету досягти мacoвocті змагань.

    Це пов'язано з тим, що попереду — чемпіонат України i саме тоді кращі спортсмени повинні вийти на пік форми. Попри це учасники не виступали суто в тренувальному режимі. Так, скажімо, Олександр Лийвой iз Мукачева, якому ще немає 18 років, у ваговій категорії до 60 кг узяв у жимі вагу 150 кг, що вище за рекорд України серед юнаків.

    Загалом у 10 вагових категоріях у чоловіків та у двох категоріях серед жінок перемоги здобували представники команд Мукачева, Мукачівського району й Ужгорода, які відповідно посіли перше, друге й трете місця в загальному заліку. Зокрема, титул чемпіонів Закарпаття з обласного центру вибороли майстер спорту міжнародного класу з гирьового спорту Андрій Яремус (в/к до 100 кг) та Сергій Варга (в/к до 110 кг), пише газета "Ужгород".
    Спортсмени-інваліди Закарпаття перемагають на чемпіонатах України
    Мукачівці — чемпіони закарпатського пауерліфтингу
    Закарпатці б'ють рекорди

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору