ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дострокові вибори в Києві є останнім компромісом між Тимошенко й Балогою?

    03 мая 2024 пятница
    56 переглядів

    Експерти Агентства моделювання ситуацій вважають, що можливе призначення Верховною Радою дострокових виборів мера Києва стане останнім компромісом між прем'єр-міністром Юлією Тимошенко й Секретаріатом Президента.

    Про це сказано в повідомленні АМС, текст якого мають Українські Новини.

    "Дострокові вибори в Києві, а, точніше, сам процес їх легітимізації, є останнім компромісом Юлії Тимошенко й БЮТ із Секретаріатом Президента й особисто Віктором Балогою і Віктором Ющенком", - сказав заступник директора АМС Олексій Голобуцький.

    На його думку, це останній раз, коли Тимошенко мириться із впливом глави Секретаріату Віктора Балоги.

    "Це останній момент, коли прем'єр-міністр "закриває очі" на вплив Балоги на, наприклад, нереєстрацію нових депутатів БЮТ у Київраді, сприяння легітимізації фальшивки Радивилівського районного суду й так далі", - сказав Голобуцький.

    На думку експерта, у разі, якщо кулуарне протистояння із Секретаріатом у питанні дострокових виборів мера продовжиться, Тимошенко буде апелювати прямо до виборців.

    "Якщо подібні речі з боку Секретаріату будуть тривати й далі, то варто очікувати перманентного плебісциту довіри до БЮТ і особисто Юлії Тимошенко. З будь-яких питань Тимошенко просто змушена буде звертатися до народу, що виведе кулуарні схеми й впливовість Секретаріату за рамки політичного процесу", - сказав він.

    Як повідомляло агентство, Тимошенко сподівається, що Президент Віктор Ющенко звільнить Леоніда Черновецького з посади голови Київської міської державної адміністрації.

    13 березня Ющенко відсторонив Леоніда Черновецького від виконання обов'язків голови Київміськадміністрації на час службового розслідування строком на 15 днів.

    ІнА "Українські Новини"

    Досрочные выборы в Киеве будут? Узнаем об этом сегодня!
    Тимошенко прагне звільнити Черновецького(оновлено)
    Після бійки з Черновецьким на Луценка розпочав ...полювання сам Балога, – вважає Тарас Чорновіл

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору