ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Комунальним підприємствам «Уж-тепло», «Мукачівтепло» та «Закарпаттеплокомуненерго» відключать газ!

    14 мая 2024 вторник
    42 переглядів

    За борги та порушення правил ВАТ «Закарпатгаз» відключить газ трьом котельням регіону.ДК «Газ України» зобов’язав ВАТ «Закарпатгаз» припинити несанкціонований відбір газу трьом підприємствам: КП «Уж-тепло», Мукачівське МКП «Мукачівтепло» та ОКП «Закарпаттеплокомуненерго», повідомляє прес-служба «Закарпатгазу». Як говориться у повідомленні, ці структури не дотримуються дисципліни газопостачання щодо відпуску газу, а саме споживають газ безлімітно та понадлімітно незважаючи на доручення Уряду та НАК «Нафтогаз України», щодо дотримання лімітної дисципліни.

    До того ж дані підприємства мають великі борги за газопостачання. Для прикладу, станом на 13.03.08 КП «Уж-тепло» боргує 6 млн.грн., Мукачівське МКП «Мукачівтепло» - 4 млн.грн.

    21 березня цього року ВАТ «Закарпатгаз» надавало попередження цим підприємствам про припинення газопостачання, у разі не виконання ними умов щодо лімітної дисципліни. На даний час Товариство зобов’язане приступити до припинення газопостачання, але теплоенергетики не допускають працівників до котелень.
    ЧОМУ ПРАВООХОРОНЦІ ЗАБЛОКУВАЛИ РОБОТУ ВАТ "ЗАКАРПАТГАЗ"
    Перший номер "Вісника ВАТ "Закарпатгаз" побачив світ в Ужгороді
    ВАТ "Закарпатгаз": Звинувачення мера Ужгорода Сергія Ратушняка безпідставні!
    СКАНДАЛ! В Ужгороді міліція оточила ВАТ "Закарпатгаз" і не пустила робітників на роботу!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору