ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Контрабанді - стоп

    04 мая 2024 суббота
    33 переглядів

    Впродовж чинності операції "Контрабанді - стоп" спільними зусиллями податківців попереджено низку економічних правопорушень. І як свідчить аналіз результатів операції, на теренах нашої області курсує чимало так званих "безгоспних" вантажів із сумнівною документацією або підозрілого походження, призначених для відправки за кордон.

    Наприклад, працівниками податкової міліції ДПІ у Виноградівському районі затримано дві BMW, у салоні та багажних відділеннях яких виявлено спеціально обладнані тайники для контрабандного вивозу тютюнових виробів за кордон. Житель села Бобове, на подвір’ї якого знаходилися ці автомобілі, на момент перевірки жодних документів на транспортні засоби надати не зміг. Повідомив, що автівки йому залишили на тимчасове зберігання незнайомі особи. Транспортні засоби орієнтовною вартістю 104 тисячі гривень вилучено.

    Ще один приклад – вилучення працівниками податкової міліції ДПІ у Тячівському районі грального апарата «Spiller BT» у селі Верхнє Водяне, що на Рахівщині. У керівництва закладу були відсутні як патент на надання послуг у сфері грального бізнесу, так і документи на «іграшку». Тож із апаратом їм довелося розлучитись.

    Схожа картина – і з мобільними телефонами. Незаконну торгову діяльність «стільникових» відділ по боротьбі із незаконним обігом підакцизних товарів УПМ в області спільно із працівниками Закарпатської філії УДЦ «Укрчастотнагляд» припинив в одному з магазинів Іршави. Обстежуючи приміщення, податківці виявили у реалізації 21 мобільний телефон (на суму майже 18 тисяч гривень), на які були відсутні будь-які прихідні документи (накладні, акти закупки) та сертифікати відповідності. Партію «мобілок» із незаконного обігу вилучили і в Чопі , повідомляє Прес-служба ДПА у Закарпатській області

    На закарпатському пункті пропуску «Малий Березний» у схованці «БМВ» виявлено значну суму незадекларованої валюти
    Закарпаття. На українсько-словацькому кордоні конфісковані 2 румунські фури вартістю майже 90 тисяч євро

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору