ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Лише "чортова дюжина" жителів Ужгорода, які здають в оренду своє житло, офіційно зареєстрували прибуток

    03 мая 2024 пятница
    60 переглядів

    Упродовж 2007 року завдяки податківцям 13 громадян, які здають в оренду житло студентам в обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді, зареєстрували свій прибуток і перейшли на єдиний податок. Про це під час прес-конференції розповіла начальник ДПІ в м. Ужгороді Марія Бадида.

    За припущеннями податківців, в обласному центрі здає квартиру в оренду студентам чи сім’ям кожен 40-50 мешканець. Так званих орендаторів податківці виявляють завдяки моніторингу преси, зокрема це газети «Афіша Закарпаття» та «Закарпатські оголошення».

    Як розповіла Марія Бадида, в Ужгороді є 20% людей, які інформують податкову про ту чи іншу діяльність людей. «Як на мене, це дуже низький відсоток. У Німеччині, до прикладу, обов’язково поінформують про нових «сусідів» або якщо сусід купив машину», - розповіла пані Бадида.

    Проте, на думку ужгородських податківців, більша проблема здачі в оренду великих приміщень солідним фірмам, коли підприємець знаходиться на єдиному податку, отримує тисячі, а сплачує 200 гривень на місяць.

    Як зазначила Марія Бадида, протягом 2007 року 44 приватні підприємці викупили земельні ділянки комерційного призначення, де знаходились їхні об’єкти. Тільки за ці 44 ділянки Ужгород не дорахувався 138 тисяч гривень, що дорівнює утримуванню одного дошкільного закладу.
    Закарпаття: Гроші, замішані на крові 82-річної бабусі, щастя сільському молодику не принесли...
    Закарпаття: Сім'ї 15 офіцерів-прикордонників зустріли Різдво у нових квартирах
    Закарпаття: Злочинні схеми квартирних "кидал", або Як не потрапити у шахрайські тенета
    Житло... Ціни на нього на Закарпатті упевнено "повзуть" вгору

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    я вобще искала не то