ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мониторинг деятельности депутатов и местных органов власти Закарпатья

    29 апреля 2024 понедельник
    47 переглядів
    Утром скушал бутерброд, сразу думай про народ

    Уважаемые читатели! С дня выборов депутатов и председателей городских, поселковых и сельских советов Закарпатской области прошло уже более пяти месяцев. Время на "раскачку" уже прошло и настало время спросить, как "слуги народа" собираются выполнять свои предвыборные обещания и как добросовестно занимаются депутатской деятельностью и служебными обязанностями?!

    По просьбе наших читателей UA-Reporter.com начинает мониторинг деятетельности депутатов местных советов и мэров (председателей советов).

    Будем рады, если Вы пришлете нам информацию о деятельности в ваших населенных пунктах (ваших избирательных округах) депутатов-мажоритарщиков или депутатов, которые прошли по спискам партий.

    Мониторинг касается также и руководителей исполнительной власти и их заместителей.
    Привлекать к оценке деятельности местных органов власти и депутатов мы будем политологов и экспертов.
    Рубрика "Мониторинг деятельности депутатов и местных органов власти Закарпатья" будет постоянной.
    Пишите и комментируйте. ( http://www.ua-reporter.com/mr.html )

    Скучно не будет!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Як у мороз власноруч Юрій Оксьон за власний кошт збудував ДОБРОтний дитячий майданчик(ні копійки не взяв у мешканців).Не забуває дякувати своїм Виборцям і виконує свою роботу\не буває все і одразу\як ви хочете.Вже більше 9років Юрій Оксьон тренує дітей і безкоштовно...А що зробили Ви НЕ ДЛЯ СЕБЕ? А наклепи караються законом!!!!!!!!!!!!! Відповідь аноніму /19 Заздріть мовчки!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    які депутати , чистих бюлетнів навалом по мусорним ящикам а то бланки строгоі звітності , теперішні як ви кажете путати чи знавуть що то означае слово депутат , чи хоть знавуть свій округ , своі обовязки , думаю що ні , вибори повністю сфабриковані про що свідчать хотя би ті лишні бюлетні які валяються по мусорним ящикам , на жаль така демократія в украіні

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    теперішні депутани май ліпші за втих ош були при сРАТІ бо менше крадуть, бо їхні попередники шиткой покрали. што Божечко робить із тими ко краде?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ДЕПУТАНИ!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хочу ся поділілити із читачами про Хустські діла. Прийшла нова команда во главі з паном Кащуком і почала з того що підняла ціну на аренду землі в чотири рази (до слова ні в одному місті Закарпатья таких цін ниє ) В прошлому годі при "поганому меру Джанді" ціна аренди одного метра була землі була 0,66коп . Нові депутати з поданя Кащука підняли до 2,20гр. за метр квадратний, А НА ВИКУП землі ПАН мер назначив ціну (держітся бо впадете) 1400ГР в ценрі і 1000гр. поза ценром. ЦЕ ЦІНА ЗА ОДИН МЕТР. нАВІРНО пан мер рахує замлю по своїм доходам. Дуже було би цікаво прокуратурі підняти справу про приватизацію мером Кащуком ще в прошлуй каденції і ДАНЮКОМ судею -універмагу "Дитячий світ", ціна просто смішна. Приходила нова команда "Єдиного ценру " до влади з критикою мера ДжАнди , і всіляко обіцяла підприемцям сприяння. ... І ЗБРЕХАЛА... а ДЕПУТИТИ ГОЛОСУЮТ ЯК УКАЖЕ МЕР... а у мера свої рахунки з підприємцями ... Шановні підприємці не дамо меру з єдиноцетристами знущатися з нас і убивати милий бізнес. Надіюся що народ напише ще про безчинсва влади.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Депутат від партії "Зелених" Оксьон Юрій Юрійович не виконує своїх передвиборчих обіцянок,в квартирі,якій він проживає не законно збудував прибудову яка мало того що виглядає не естетично та ще й псує загальний вигляд п"ятиповерхівки!!! Все що він робить,це тільки із-за користливості.Між своїми друзями хвалиться ,що на посаді начальника ЖРЕРу виконує ремонти будівель і прилеглої до них територїї і все це він проводить за ЗАВИЩЕНИМИ ЦІНАМИ,а відкати проводить в власну кишеню!!!!!!Вже після свого призначення встиг і новеньку автівку придбати!!!!!!! ОКСЬОНА Ю.Ю. ТРЕБА ПОЗБАВИТИ ДЕПУТАТСЬКОГО МАНДАТУ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Заздріть-це гріх! Ще до депутатства він мав дві машини-тепер одну.Чому хороше не згадуєте?Як у мороз власноруч Юрій Оксьон за власний кошт збудував ДОБРОтний дитячий майданчик(ні копійки не взяв у мешканців).Не забуває дякувати своїм Виборцям і виконує свою роботу\не буває все і одразу\як ви хочете.Вже більше 9років Юрій Оксьон тренує дітей і безкоштовно...А що зробили Ви НЕ ДЛЯ СЕБЕ? А наклепи караються законом!!!!!!!!!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Депутат Ужгородської міської ради Сергій Горбань нич не робить, нашто ми його обрали?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Будь ласка конкретніше. Ми моніторимо діяльність своїх депутатів у міській раді. Якщо виявиться їх бездіяльність, ФРОНТ ЗМІН відкличе любого депутата, у тому числі мажоритарщиків. Просимо інформувати наш офіс [email protected]

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    И механизм отзыва у Вас есть?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Голова с Крива Тячівського района за пять місяців оборудовав собі і своюй секретарці кабінет на СТО тисяч гривню. На бухалтерку заведений кримінальна справа, за мошеничество з кредитами.
    Дороги в катастрофічному стані, освітлення вулиць не існує, а бирув помали продає земличку...
    Народ на злодійсво не дуже реагує, бо уже привик, помали свальбує і правит поминки...
    Жиєме надійов на ліпше життя...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановний дописувачу !!! Ваші теперішні недовльства уже марні !!! Когось те вибрали того і маєте !!! Але Ваш голова якщо благоустроїв кабінет , то це похвально !!! Бо у решті наш нарід привик ходити до стайні ! І якщо Ваш бірів прибігає до цивілізації , то це прекрасно . Врешті він додому кабінет із с/ ради не забере. Бо такі пильні як ВИ недадуть йому .

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    О воровстве земельных участков Юлианой Бедь наслышан наверно весь город. Под кого она стелится тоже. Своим гнездом на голове перепугала все население. Так што ЙО-МА-ЙО

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Знову ця ЮЛІШКА Бедька. Най

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Доступность информации по мажоритарщикам в интернете отсутствует, я например до сих пор не знаю кто мажоритарщик от района улицы Минайской. Хотелось бы взглянуть на его инициативы за последний год по благоустройству района. С джамбула на минайскую нет ни одной паралельной дороги с удовлетворительным покрытием. Ни одной. И это только цветочки.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сэмен, Доступна информация, почти сразу же после выборов она была опубликована, если не ошибаюсь, на сайте www.vsapravda.info, а также всегда доступна на оф. сайте УМР:
    http://umr.uzhgorod.ua/deputaty/deputatu/

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    A vot obratitesy v etu organizatsiyu v Uzhgorode... Oni sledyat za byudzhetom !
    http://www.budzhet.org.ua/