ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мозковий шторм Ужгорода вдався

    11 мая 2024 суббота
    23 переглядів

    В обласному центрі Закарпаття планується величезна вечірка від відкритим небомМайже шість годин драйву без перерви — саме так можна охарактеризувати перший фестиваль клубу "DRIVE-Z-END", що пройшов в клубі "HAMMER" міста Ужгорода.

    Незважаючи на далеке від міста місцезнаходження клубу, дощ та технічні негаразди, зал був заповнений цінителями рок-музики, котрі не втомлювалися танцювати та підтримувати шаленими вигуками виступи гуртів 'THE END", "KEAS" (які грали замість гурту "Ob.H."), "BOMBA", "GRANULA", "FORMA" та "CALDRON". Учасники не лише потішили слухачів своїми програмами, а й приготували сюрпризи на кшталт пісень з репертуарів "NIRVANA" та "МЕТАШСА" у виконанні відповідно гуртів "GRA-NULA" із Чопа та "FORMA" з Ужгорода, а гурт THE END'Tara неабияк порадував незмінним хітом "Криша", котрий на всіх концертах глядачі вимагають на "біс". Цікавим виявився й антракт, під час якого DJ ZAYAZ порозважав публіку гранжевими міксами на пісні гурту "NIRVANA".

    Організатор концерту Віталій Голуб розповів, що на проведенні цього заходу рок-клуб "DRIVE-Z-END" не зупинятиметься.

    В кінці травня, як стало відомо UA-REPORTER.COM, планується величезна вечірка від відкритим небом, а вже 26 квітня всіх прихильників гурту "THE END" очікує концерт у ресторані "Кактус", де хлопці мають намір у рюзширеному складі зіграти нову програму.
    На Закарпатті розслідуються випадки земельного дерибану (оновлено відео)
    Радянська влада так "обвінчала" два села, що тепер вони ніяк не можуть "розвестися"...
    Хапати все! В Ужгороді на базарній темі "дехто" добряче нагрів руки...
    Закарпатська міліція припинила земельні махінації

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору