ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

МВС ініціює експеримент з видачі закордонних паспортів впродовж одного дня

    28 апреля 2024 воскресенье
    70 переглядів

    Міністерство внутрішніх справ України ініціює починаючи з 23 березня експеримент з видачі закордонних паспортів впродовж одного дня.
    Про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив директор Департаменту громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб МВС України Ігор РЕПЕШКО.«Спробуємо до 23 березня запропонувати міністрові провести цей експеримент по всій Україні», - сказав він.

    За словами І.РЕПЕШКА, цей експеримент розпочнеться, як тільки буде встановлено додаткові вузли державної інформаційної системи реєстрації та обліку (ДІС).

    «Якщо наші пропозиції будуть підтримані, будемо вводити експеримент», - додав він.

    Стосовно витрат І.РЕПЕШКО зауважив, що зараз виробляються певні тарифи, які чітко вказуватимуть вартість виготовлення паспорта. Крім того, директор департаменту зазначив, що планується 30% загальної суми наданих МВС послуг спрямувати на додаткове придбання таких вузлів.

    За словами І.РЕПЕШКА, впродовж двох останніх місяців уже введено у дію чотири вузли місцевого рівня і п’ять автоматизованих робочих місць. Також передбачається за рахунок вищевказаних джерел ввести у дію ще п’ять державних інформаційних систем і шість автоматизованих робочих місць.

    Разом з тим, він поінформував, що МВС уже підготовлено й узгоджено з центральними органами влади пропозиції на виготовлення закордонних паспортів на суму 41,9 млн. грн.

    Як зауважив І.РЕПЕШКО, з початку цього року до МВС надійшло близько 235 тисяч замовлень на оформлення закордонних паспортів. Він зауважив, що цього року планується видати 1 млн. 200 тис. таких документів, однак основна проблема полягає у недостатній кількості вузлів ДІС. Адже з 2002-го по 2007 рік функціонувало 189 таких вузлів, що становить 25% від потреби, сказав І.РЕПЕШКО.
    Луценко приказал паспортным отделам выдавать загранпаспорта ежедневно

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    За скільки ???

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Vkazit' vartist' zakordonnoho pasposrtu, shchob
    potim mozna bulo rozdrukuvati statju i vtiknuty
    v mordu v oviri znachabnilim mentam, BUD' LASKA
    xoch odin raz zrobit shos xoroshe....