ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Налоговики Закарпатья обнаружили тайник с кучей сигарет (ВИДЕО)

    04 мая 2024 суббота
    40 переглядів
    Ужгородцы устроили себе тайник для контрабанды сигарет

    В Закарпатской области оперативники обнаружили почти 32,5 тыс. пачек сигарет различных марок, на большей части из которых не были наклеены акцизные марки. По предварительной оценке стоимость изъятых сигарет составляет около 300 тыс. грн.



    Сигареты были подготовлены к контрабандного перемещения за границу, упакованные в большие водозащитные плотные пакеты. Хранилище находилось в заброшенном здании одного из пограничных сел Ужгородского района.


    Первый заместитель председателя? начальник управления налоговой милиции ГНС в Закарпатской области Евгений Приндак:


    "Нелегальный состав прекратил свое существование во время проведения комплекса оперативно-розыскных мероприятий под условным названием" Акциз ".


    Это второй факт незаконного хранения крупной партии подакцизных товаров, обнаружен налоговой милицией области в текущем году. В январе мы "накрыли" хранилище алкогольного фальсификата. Всего в текущем году налоговой милицией области изъято из незаконного оборота подакцизных товаров на сумму 530 тыс. грн. "


    Сведения о выявленном правонарушении внесено в Единый реестр досудебных расследований. Следователями налоговой милиции начато досудебное расследование.


    Сейчас проводится комплекс мероприятий по установлению круга лиц, причастных к незаконной транспортировки и хранения с целью сбыта табачной продукции.


    Управление налоговой милиции ГНС в Закарпатской области



    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Крісло під головним митником Закарпаття сильно захиталося
    19.02.2013 - 13:47
    Як стало відомо, минулого тижня працівники внутрішньої безпеки державної податкової служби України масово роз’їхалися по регіонах. Особливо велика їх кількість направилася у прикордонні області.
    Враховуючи умови розташування Закарпаття, сюди приїхало дуже багато податкових «безпекашів». І ось уже кілька днів підряд столичні гості перебувають у стані шоку, фіксуючи масу порушень та фактів корупції під час перетину вантажів і товарів через кордон. Порушень настільки багато, що просто не вкладається в голові, як таке може бути. Хоча на Закарпатті всім відомо, що відбувається це під «чутким» керівництвом пана Похилька, начальника Чопської митниці. Останній, до речі, у зв’язку з приїздом «ревізорів» знаходиться у дуже депресивному стані.
    Ще відомо, що координатором групи, яка приїхала, є начальник внутрішньої безпеки закарпатської податкової Мирослав Сливка. Усі факти порушень на митниці миттєво стають відомими у новоствореному Міністерстві доходів і зборів. Тож найбільш імовірним результатом після закінчення перевірки стане звільнення Олександра Похилька із займаної посади. І найбільш імовірним кандидатом на цю посаду на сьогодні називають саме Сливку, який має досвід роботи на митниці і на сьогодні фактично координує роботу перевіряючих.
    Лише один факт. Минулого тижня всі ЗМІ розтрубіли про черговий улов закарпатських митників, мовляв ті припинили спробу контрабанди цигарок більш як на мільйон гривень. Похвально, скаже хтось, молодці. Передісторія ж затримання вантажу більш прозаїчна – насправді фуру з із контрабандними сигаретами опломбували працівники митного поста «Мукачево», що мало б гарантували автівці безперешкодний перетин кордону. Але на заваді оборудці митників стали прикордонники, яким вантаж здався підозрілим. Зараз Похилько робить усе, щоб переконати прокуратуру, що пломба несправжня, і відмазати не так своїх підлеглих, як себе дорогого. Адже всім відомо, що контрабанда сигарет – «коньок» Похилька. І під час слідства це обов’язково з’ясується, бо навряд чи рядовий митник захоче віддуватися за начальство. Звідси й оперативне рапортування. Поки прикордонники займалися вантажем, митники спрацювали на упередження і першими прозвітували про «чергову перемогу» над контрабандистами. Однак навряд чи це допоможе Похильку, бо це лише один факт із тисячі.
    За час свого керування митницею Похилько працював не над поповненням бюджету, а над удосконаленням злочинної системи пропуску контрабанди та отримання хабарів за це, пов’язаної принципом кругової поруки. І відомий вислів „Таможня дает добро” на Закарпатті давно перефразували — „ Таможня не дает добро, она его отбирает…”. 7днів.