ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Новоспечена" голова Закарпатської ДПА заявила, що буде "знову вибудовувати команду, яка б працювала на одну ціль"

    02 мая 2024 четверг
    68 переглядів

    "Для мене десь особисто було незрозуміло, чому так склалися обставини, що помінялося керівництво ДПА України і я повинна була піти. Зрозуміло, що мені запропонували написати заяву. Звернувшись до суду за поновленням на посаді, я очікувала на певний результат, але моє сумління мені не підказувало, що я щось недоробила. За моїми плечима 24 роки державної служби. Я старалась завжди працювати чесно, відкрито, прозоро без усяких політичних амбіцій. Можливо, хтось хоче мене прив’язати до тих чи інших політичних сил, але я особисто цього зрозуміти не можу", – так учора, 13 грудня, своє поновлення на посаді голови Закарпатської ДПА прокоментувала Тетяна Шаповалова.

    Тетяна ШАПОВАЛОВА.
    Тетяна ШАПОВАЛОВА.

    Щодо подальшої роботи податкової в області, Тетяна Шаповалова зазначила, що податківці мають відкинути всі амбіції і працювати для того, щоб розвивати Закарпаття. «Я не хочу ділити людей на тих чи інших, що вони належать чи до однієї партії, чи до іншої. У мене є на сьогоднішній день команда. Я буду пробувати знову вибудовувати цю команду, як я це робила і раніше, щоб вона працювала на одну ціль, не дивлячись на те, що ми є номенклатура державної податкової адміністрації, яка на проблеми дивиться не стільки з боку якогось регіону, як держави в цілому. Так, ми за державу в цілому, але у першу чергу ми за область», – сказала Т. Шаповалова.

    Головний податківець області зауважила, що «працювала за різних губернаторів: при Устичу, при Різаку, при Балозі – перший раз, при Балозі – другий раз, при Москалі із яким, напевно, із усіх губернаторів найскладніше складались відносини тому що у нього характер більш чоловічий і жінок він не сприймав, але згодом зрозумів, що, не дивлячись на те, що я жінка, на перше місце ставлю роботу».

    ***

    Наказом ДПА України від 16 березня 2007 року Тетяну Шаповалову було звільнено з посади голови ДПА у Закарпатській області і призначено на цю посаду Василя Іванча, який досі працював першим заступником голови. Причиною кадрової ротації, як поінформувала тоді прес-служба ДПА області, цитуючи заступника голови ДПА України Сергія Лєкаря, є «невиконання наказів ДПА України та розпоряджень Уряду».

    Наказом ДПА України від 7 грудня 2007 року №1676-0 Тетяну Шаповалову поновлено на посаді голову ДПА у Закарпатській області.
    Екс-голова ДПА у Закарпатській області Тетяна Шаповалова — знову чинний керівник податківців гірського краю

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Предпринематели ЗА!!!Но мы против Иванчо который начал щемить мелкий бизнес и занематьса заказухой.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Да ето еще тотНачальничек!Таких в шею гнать нужно!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "...при Балозi- перший раз..." Тепер вже все менi ясно.