ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Слідча комісія ВР все ще "хоче" Балогу

    08 мая 2024 среда
    34 переглядів

    Член Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань порушень прав і свобод громадян Михайло Добкін повідомляє, що у зв'язку з перенесенням робочого дня міністр культури і туризму Оксана Білозір і голова Закарпатської обласної державної адміністрації Віктор Балога запрошуються для дачі пояснень Комісії на 11 травняЯк йдеться в повідомленні прес-служби Добкіна, "вказані особи запрошуються на засідання Комісії у зв'язку з розслідуванням фактів масових звільнень громадян за політичними мотивами".

    "Добкін сказав, що Комісія, перевіривши численні факти незаконних звільнень громадян, ухвалила рішення опитати людей, які фактично причетні до незаконних утисків громадян. У даному випадку у Комісії є ряд запитань саме до Білозір і Балоги", - повідомляє прес-служба.

    5 травня комісія запросила "для дачі пояснень" Білозір і Балогу на засідання комісії 10 травня.

    Як заявив Добкін, "у ході розслідування випадків масових звільнень громадян, пов'язаних з їхніми політичними поглядами, стали відомі численні факти, що свідчать про застосування психологічного тиску і люстрації інакомислячих".

    Тимчасова слідча комісія Верховної Ради з питань порушень прав і свобод громадян була створена 21 квітня 2005 року на вимогу фракцій СДПУ(о) і "Регіонів України", які заявили про політичні переслідування прихильників Віктора Януковича.

    Мукачево. У міській ратуші засідає слідча комісія Верховної Ради України

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору