ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Триденний фестиваль вина розпочинається сьогодні в закарпатському Мукачеві

    30 апреля 2024 вторник
    35 переглядів

    Сьогодні, 12 січня, о 12 годині на центральній площі Закарпатського Мукачева розпочнеться 13 фестиваль вина «Червоне вино - 2008».

    На фестивалі представлять винну продукцію усього краю. Учасників цьогорічного фестивалю вина, як повідомили організатори, не побільшало, хоча й не поменшало, ніж минулого року. Їх - 75.

    Поціновувачі вина проте побоюються надто високих цін. Вже й минулого року склянку можна було придбати від 3 до 10 гривень, інформує ЗІК. Люди на площі скаржаться, що фестивалі, санаторії, гірськолижні бази тощо все частіше орієнтуються на приїжджих, особливо із столиці, а не на закарпатців.
    У закарпатському місті Мукачево розпочався обласний фестиваль–конкурс "Червене вино", на який планують завітати Президенти України та Угорщини
    Президенти України, Словаччини та Угорщини їдуть на Закарпаття
    На Старий Новий рік на Закарпаття завітає Віктор Ющенко
    Мукачево: Переможцям "Червеного вина" даруватимуть ...овець і поросят

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Запрошую подивитися деякі фото по Мукачеву, в т.ч. з минулорічного фестивалю, на http://www.transatlas.com.ua/index.php?what=fotoreport,а також на http://ukrfoto.net/?go=album&id=6.
    Приємного дегустування вина! (в міру)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Фестиваль вина надо проводить осенью: в октябре месяце. Чтобы распродать часть старого вина и освободить место для нового урожая и когда еще на улице не холодно чтобы фестиваль прошел под открытым небом с шашлыками и грилем. МАРИЯ ВЕЛИКАЯ - ДОКТОР ДЕМОКРАТИИ