ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: У вересні-грудні 2007 року кордон України зі Словаччиною порушило 673 нелегалів

    30 апреля 2024 вторник
    51 переглядів

    Східний кордон Словаччини з вересня 2007 року нелегально перетнуло 673 особи, з яких троє намагалися дістатися України. Про це словацькому інформаційному агентству SITA повідомила представниця комунікаційного відділу Міністерства внутрішніх справ Словаччини Владіміра Гребенякова, передає власний кореспондент УКРІНФОРМу.

    Як зазначила представниця правоохоронного відомства, зі вступом Словаччини до Шенгену східний кордон країни став і зовнішнім кордоном Шенгенської зони, тому оснащений спеціальною системою відеостеження, що допомагає виявленню і припиненню нелегальної міграції. За її словами, на західних кордонах найбільше мігрантів намагалося дістатися території Австрії (325 осіб) та Чехії (46 осіб).

    Протягом четвертого кварталу 2007 року зафіксовано загалом 1 тис.128 випадків нелегальної міграції, поінформувала Владіміра Гребенякова, підкресливши, що їх виявленню допомагає й включення Словаччини до Шенгенської інформаційної системи SIS. Протягом вересня-грудня Словаччина подала закордонним партнерам 479 повідомлень, а отримало від них 537 інформацій про особи, предмети та автомобілі, які знайдено.

    Степан Ваш, УКРІНФОРМ
    Закарпаття: Мігрант із Сомалі потонув при спробі нелегального переправлення через прикордонну Тису
    Закарпатські прикордонники затримали дві групи китайців-нелегалів
    Близько 90 відсотків "нелегалів" у Словаччині затримано на кордоні з Україною
    Чотирьох громадян Бангладешу затримали міліціонери на Закарпатті

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору