ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Степан Гіга став професором

    23 мая 2024 четверг
    55 переглядів

    Один з факультетів Тернопільського педуніверситету - музично-педагогічний, наказом ректора перетворився на Інститут мистецтв. І того ж дня до викладацької роботи в ньому приступив акарпатський співак Степан Гіга.

    Перше індивідуальне заняття він провів з місцевою співачкою Оленою Волович у присутності кільканадцяти журналістів. Новоспечений викладач і студентка-четвертокурсниця помітно хвилювалися, та виявилося, що даремно: майстер-клас пройшов успішно, інформує "Високий Змок".

    Пан Гіга працюватиме з 19-ма студентами-очниками і 22-ма – заочниками за індивідуальним графіком, загалом віддасть праці “шліфування” майбутніх зірок 700 годин на рік. Якихось особливих преференцій для себе “закарпатський соловей” у міської влади ще не добився: під час перебування у Тернополі живе в гуртожитку. Професорський оклад Степана Гіги є таємницею, але співак зізнався, що зароблених викладацькою працею грошей “на три поїздки” з Ужгорода до Тернополя вистачить.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вас турбує керівник прес-центру Степана Гіги. Підкажіть, хто надав цю інформацію? Вдячна Вам. Для зручності зі мною можна зв'язатися за тел.: 8-067-747-28-44