ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Ситуація з Ужгородським замком-фортецею — надзвичайна!

    12 мая 2024 воскресенье
    55 переглядів

    В Ужгороді відбулося термінове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів заступник голови Закарпатської облдержадміністрації О.Карташов.

    На засіданні розглянуто ситуацію, що склалася на Ужгородському замку-фортеці, де є реальна загроза життю мешканцям 12 житлових будинків по вулиці Підградській. Відповідно експертного висновку МНС України на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт необхідно виділити кошти у сумі понад 5 млн. грн.

    Комісія вирішила: визнати ситуацію, що склалася на Ужгородському замку-фортеці, як надзвичайну ситуацію регіонального рівня (пункт 5.3 Порядку класифікації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру за їх рівнями). Дано доручення терміново підготувати звернення до Кабінету Міністрів України щодо виділення коштів з резервного фонду державного бюджету України для проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт, терміново розглянути можливість виділення коштів з резервного фонду обласного бюджету для проведення першочергових аварійних робіт. З метою уникнення травмування відвідувачів Закарпатського краєзнавчого музею тимчасово заборонити доступ до Північної вежі Ужгородського замку.
    Ужгородський замок відреставрують за допомогою вечері?
    Закарпатський замок Довгая врятують ...угорці?!?
    Закарпаття: Чи братимуть туристи в "облогу" Невицький замок?
    Єдина у Європі пам‘ятка садибної архітектури 18-го століття, що у Довгому на Іршавщині, уже півстоліття замість туристів приймає хворих на туберкульоз

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановне "Каштаново"! Очевидно, вся проблема в тому, що на відміну, до прикладу, тих же Львова та Києва, у закарпатських інтернет-виданнях працює по 1, по 2, по 3 людини, а тому добре хоча б уже те, що вони працюють. А окремі — ще й ЯК! Калап долу!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Читач-закарпатець
    Слухай шановний! Ти називаэш роботою копіювання інформації слово-в-слово з веб-сайту ОДА? Моєму возмущенію нема меж! Цей сайт не знає що називається плагіатом. Хоч би гіперссилку залишили