ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Земельні "промахи" ТзОВ "Міжнародний консорціум з управління та розвитку газотранспортної системи України" на Закарпатті

    16 мая 2024 четверг
    26 переглядів

    Закарпатською міжрайонною природоохоронною прокуратурою встановлено, що згідно з розпорядженням голови Закарпатської ОДА, у березні поточного року товариству з обмеженою відповідальністю “Міжнародний консорціум з управління та розвитку газотранспортної системи України” надано земельні ділянки площею 85,3683 га в оренду строком на два роки для будівництва магістрального газопроводу “Богородчани—Ужгород” на ділянці 98,107 км — 111,0 км Міжгірського району.

    Зазначена земельна ділянка була фактично вилучена з сільськогосподарських угідь та лісогосподарського використання для потреб, не пов’язаних із сільсько- та лісогосподарськими виробництвами. Відтак постановою Кабміну передбачено, що юридичні та фізичні особи зобов’язані провести оплату нарахованих витрат у двомісячний термін після затвердження в установленому порядку проекту відведення їм земельних ділянок. Згідно з проведеним розрахунком, розмір втрат, пов’язаних із вилученням такої площі земель, склав 2 134 064 грн., які й досі не сплачені.

    Відтак 4 серпня поточного року міжрайонною природоохоронною прокуратурою внесено припис про усунення порушення природоохоронного законодавства, який у межах 10-денного терміну виконаний не був, а тому 4 вересня до Господарського суду міста Києва заявлено 4 позови про примусове стягнення з вказаного товариства грошових коштів на суму 2 134 064 грн. (окремо за надання в оренду земельних ділянок по чотирьох сільських радах Міжгірського району — Присліпській, Новоселицькій, Нижньостуденівській та Лісковецькій), повідомив старший помічник Закарпатського міжрайонного природоохоронного прокурора Василь Маханець. Важливим є те, що отримані від землевідведення гроші залишаються у сільських радах й використовуються на освоєння нових земель, підвищення родючості грунтів тощо.
    С 1 февраля 2006 года начнется строительство газопровода "Богородчаны—Ужгород"
    Львовский "Нафтогазбуд" признан победителем тендера на строительство газопровода "Богородчаны-Ужгород"
    Хто стане генпідрядчиком з будівництва першого етапу газопроводу "Богородчани–Ужгород"?
    Підписана інвестугода дозволяє розпочати будівництво газопроводу "Богородчани-Ужгород"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ТзОВ з гучною назвою"Міжнародний консорціум з управління та розвитку газотранспортної системи України" - це аферисти найвищого гатунку. За ним стоїть Черномирдін зі своєю коханкою, українською аферисткою №1 Сливчук. Наприклад, на Прикарпатті вже хочуть будувати начебто будинок для обхідника. Це офіційно. Наспраді задарма вибивають 2 га землі в курортній зоні для чергових розпусних приютів.Жах! Депутати місцевих рад продаються за обід в ресторані "Князь Олег", що належить Сливчук. Наскільки це все гидотно!