ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Так святкуватиме чи ні своє весілля в Мукачівському замку "Паланок" син Президента Андрій Ющенко?!

    14 мая 2024 вторник
    59 переглядів

    Через тиждень одружується 21-річний син Президента Віктора Ющенка Андрій. За чутками, весілля нібито має відбутися в Мукачівському замку "Паланок". Майбутньою дружиною Андрія стане Ганна Павлович, яка на два роки старша від свого нареченого. Вони вже знайомі два роки.

    Однак інформацію про те, що весілля наречені справлятимуть на Закарпатті, працівники музею спростовують. Так, пані Наталя, яка працює тут, розповіла: якби воно мало відбутися в «Паланку», то за тиждень-два тут би проходила підготовка до нього. Але замок живе своїм звичним життям. Хоча на всі сто відсотків гарантії не дає. Адже, за її словами, в кожній чутці є крихта правди.

    Пані Наталя каже, що весіллям Андрія Ющенка цікавляться чи не всі відвідувачі замку. Запитують, зокрема, чи вінчатиметься молода пара в екуменічній церкві? До речі, в замку нема ресторану, є тільки кафе-магазин.

    Чесно кажучи, мукачівці трохи будуть розчаровані тим, якщо весілля Андрій Ющенко відсвяткує в іншому місті. Бо вважають, що їхнє місто та замок достойні того, щоб весільна церемонія пройшла саме тут.

    Маріанна ШУТКО, "Новини Закарпаття"
    Мукачевский замок "Паланок" — в списке номинантов акции "Семь чудес Украины"
    Мукачевский "Паланок" — замок с привидениями
    Закарпаття: У Мукачівському замку "Паланок" Президент України і прем'єр-міністр Угорщини відкрили першу в Україні виставку Міхая Мункачі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хто буде розчарований ? Мiсто i замок достойнi, а ось вiдносно "малого бджоляра" - сумнiваюсь.