ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

КПП "Тиса": Закарпатські митники зупинили крадений "Mercedes-Benz" та мікроавтобус з розібраними мотоциклами

    10 мая 2024 пятница
    48 переглядів

    Цими вихідними працівники Чопської митниці під час проведення митно-прикордонного огляду попередили незаконне ввезення в Україну кількох транспортних засобів.

    Легковий автомобіль марки "Mercedes-Benz" ML 270 CDІ, 2005 року випуску заїхав на ділянку „прибуття" митного поста „Тиса" Чопської митниці 16 вересня. Автомобілем керував за довіреністю громадянин Словенії, який їхав до України у приватних справах. Як підставу для переміщення автомобіля через митний кордон до митного оформлення чоловік подав технічний паспорт і доручення на право керування транспортним засобом. Однак при перевірці документів на автівку, виявилося, що згідно з даними Інтерполу, "Mercedes-Benz" вартістю 312 тисяч 369 гривень був викрадений у Італії і перебуває у розшуку.

    Ще один випадок незаконного ввезення транспортних засобів стосується двох мотоциклів марок «KTM-LC8» і «KAWASAKI ZXIOR» вартістю 52 тисячі 494 гривні і 46 тисяч 895 гривень відповідно. Їх виявили серед ручної поклажі у мікроавтобусі "Mercedes-Benz", яким керував громадянин України. Чоловік повертався додому з Італії і заявив у декларації лише особисті речі та невелику кількість валюти, «забувши» про мотоцикли. Розібрані на вузлові агрегати, транспортні засоби 2005 і 2004 років випуску подорожували до України у поліетиленових мішках під сумками з багажем.

    За обома фактами митники склали протоколи про порушення митних правил. "Mercedes-Benz" та мотоцикли вилучені до рішення суду. Окрім них митники вилучили мікроавтобус вартістю 68 тисяч 243 гривні, оскільки у ньому перевозилися приховані від митного контролю мотоцикли. Загальна вартість вилучених транспортних засобів становить 480 тисяч гривень, повідомили в прес-службі Чопської митниці.
    На Закарпатті громадянин Угорщини намагався прорватися через кордон ...на мотоциклі!
    Закарпаття: На МПП "Тиса" знайшли розібрану "Хонду"
    Чоп: Українець намагався ввезти в Україну розібрану "Хонду"
    У Чопі реквізували контрабандну "Ямаху"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору