ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Традиційний осінній Всеукраїнський фестиваль ім. Михайла Машкіна у закарпатсьій Іршаві перенесли на жовтень. Через вибори

    29 мая 2024 среда
    27 переглядів

    Восьмий Всеукраїнський пісенний фестиваль ім. Михайла Машкіна, що мав відбутися цих вихідних в Іршаві на Закарпатті організатори вимушено перенесли на післявиборчий час, 13-14 жовтня.

    Фестиваль перенесено у зв’язку з тим, що майже усі потенційні учасники задіяні у виборчій кампанії та їздять з концертами на підтримку тієї чи іншої політичної сили. Про це сьогодні, 18 вересня, повідомив начальник управління культури Іршавської РДА, поет Василь Кузан, інформує ЗІК.

    Василь Кузан повідомив, що також значна частина членів журі фестивалю задіяна в інших концертних заходах, багато з яких перенесли саме на довиборчий період з метою залучити рекламні виборчі кошти партій.
    Володарем Гран-прі VI Всеукраїнського пісенного фестивалю імені Михайла Машкіна став вокальний квартет із Кривого Рогу
    На Закарпатті відбувся V Всеукраїнський пісенний фестиваль імені поета-пісняра Михайла Машкіна

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Велике прохання до організаторів фестивалю - запросити на це захоплююче дійство юних поетів та прозаїків дитячої громадської творчої організації "Мала академія літератури і журналістики". Вони Вам будуть щиро вдячні. Просимо також розташувати на сайт і умови проведення фестивалю.